"Πάγωσαν" Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλος στο Στούντιο 4 - Η "απαγορευμένη" λέξη που ακούστηκε

Ξέσπασαν όλοι σε γέλια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά την αποκαλυπτική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 8/11 ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στην εκπομπή Στούντιο 4, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος πέρασαν στην στήλη μαγειρικής.

Εκεί, ο σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης εξηγούσε στους δύο παρουσιαστές το γλυκό που προτιμά η σύντροφός του από συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο, ωστόσο του ξέφυγε και μια απαγορευμένη λέξη με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια.

Η... απαγορευμένη λέξη που ακούστηκε στο Στούντιο 4

«Η κοπέλα μου δεν τρώει καθόλου γλυκά. Τρώει μόνο ένα ποντικάκι από ένα συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο old school κοντά στο σπίτι μας. Ο κύριος Βασίλης, που το έχει και να είναι καλά, είναι και γ…ώ τα άτομα» ανέφερε ο σεφ και αμέσως μετά προσπάθησε να το διορθώσει, μάταια. «Είναι πολύ καλό άτομο».

Οι παρουσιαστές έμειναν άφωνοι και αποκάλυψαν μάλιστα πως συμβαίνει συχνά αυτό τη συγκεκριμένη ώρα. «Τι παθαίνετε όλοι τέτοια ώρα;», είπαν γελώντας.

Γιατί η Άννα Φόνσου ακύρωσε την εμφάνισή της στο Στούντιο 4

Η Άννα Φόνσου, μετά την εκρηκτική της εμφάνιση στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" (δείτε εδώ τον τσακωμό με ρεπόρτερ του MEGA), επρόκειτο να βρεθεί στο πλατό της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στούντιο 4" την Παρασκευή 4/11.

Παρόλα αυτά, οι δύο παρουσιαστές, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ανακοίνωσαν πως η ίδια ανέβαλε την εμφάνισή της. Μάλιστα, η ηθοποιός βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και αφού εξήγησε πως είναι άρρωστη με πυρετό, υποσχέθηκε πως μόλις αναρρώσει θα δώσει την συνέντευξή της κανονικά.