Συμβαίνει σπάνια - Η εκπομπή στην οποία θα βρεθεί καλεσμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Το κοινό περιμένει πώς και πώς

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συμβαίνει σπάνια - Η εκπομπή στην οποία θα βρεθεί καλεσμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί διαχρονικά έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ωστόσο ο ίδιος έχει επιλέξει εδώ και πολλά χρόνια, να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά μετά τον χωρισμό του από τη Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε εδώ τα γενέθλια που έκανε χωρίς εκείνη).

Έτσι, είναι ελάχιστες οι φορές που τον έχουμε δει καλεσμένο σε εκπομπή, η οποία μάλιστα δεν είναι μουσική. Αυτή τη φορά ωστόσο, ο αγαπημένος τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και έτσι απόψε (28/11) θα τον δούμε καλεσμένο στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» του Mega με τη Νίκη Λυμπεράκη.

Στη συνέντευξή του, ο τραγουδιστής θα αναφερθεί στην γενέτειρά του, την Κύπρο καθώς και στο πώς επηρέασε η προσωπική του ζωή την καριέρα του και το αντίστροφο.

Η ανακοίνωση του Mega για τη Μεγάλη Εικόνα και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι καλεσμένος στη «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 00:10 στο MEGA. Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός μιλάει για όλα. Επιστρέφοντας από την ευρωπαϊκή του περιοδεία και λίγες ημέρες πριν ανέβει στη μουσική σκηνή στην οποία εμφανίζεται, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανακαλεί παιδικές αναμνήσεις.

Καταθέτει την άποψή του για την «ανοιχτή πληγή» της Κύπρου και σε πιο προσωπικό τόνο μιλά για το τίμημα της επιτυχίας και το συναρπαστικό ταξίδι του στον κόσμο της μουσικής και της δημιουργίας από όταν ήταν ακόμη παιδί.

Με σχεδόν τρεις δεκαετίες επιτυχιών στο βιογραφικό του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντά για το πόσο η δημοσιότητα επηρέασε την προσωπική του ζωή και πως κατάφερε να την προστατεύσει ενώ αναφέρεται στα ενδιαφέροντα, τις ανησυχίες του, την αγάπη του για τα ζώα και το περιβάλλον, αλλά και τον ρόλο του ως ενεργού πολίτη.

Σε πρώτο πλάνο, η έκπληξη που ανακοινώνει στην κάμερα της «Μεγάλης Εικόνας» ο Αντώνης Ρέμος.

Μεγάλη Εικόνα, απόψε στις 00:10 στο Mega