Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Η ανακοίνωση του MEGA για την Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ

Με ποια υπόθεση θα ασχοληθεί αύριο 9/12

Η ανακοίνωση του MEGA για την Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ
TV 08.12.2022 16:49
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση του Άλεξ δεκαέξι χρόνια μετά τη δολοφονία του, οδηγούν σε νέο κύκλο ερευνών. Η μαρτυρία που «κλειδώνει» με άλλες σοβαρές που είχαν φτάσει στο Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη και ενώνουν τα σκόρπια κομμάτια του παζλ (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση η εκπομπή).

Τι θα δούμε αύριο 9/12 στο Φως στο Τούνελ

Η κάμερα της εκπομπής στον τόπο που φαίνεται ότι κρύβει τη λύση του γρίφου. Ποιοι και τι είδαν εκείνο το χιονισμένο πρωινό. Οι απαντήσεις που περιμένει καρτερικά η πονεμένη μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού…

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 23:20, Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, στο Mega.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Άλεξ Μεσχισβίλι ήταν 11 χρονών και εξαφανίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 2006, στη Βέροια. Δεν επέστρεψε σπίτι αφού είχε βγει σε ένα γήπεδο μπάσκετ για να παίξει με μερικούς από τους φίλους του. Οι γονείς του άρχισαν να ρωτάνε και αργότερα ανέφεραν την εξαφάνισή του. Τα πέντε παιδιά με τα οποία έπαιζε δήλωναν ότι δεν ήξεραν τίποτα εκείνη τη στιγμή.

Τέσσερις μήνες αργότερα, η αστυνομία κάλεσε τα παιδιά για ανάκριση και συνέκρινε τα άλλοθι τους. Τα παιδιά είπαν το καθένα διαφορετικές ιστορίες, έτσι η αστυνομία συνέχισε να τα ανακρίνει. Τελικά, τα παιδιά «έσπασαν» και το καθένα ξεχωριστά επιβεβαίωσε το μέρος όπου είχαν θάψει το σώμα του Άλεξ. Από το 2017, οι ανακριτές εξακολουθούν να αναζητούν το πτώμα.

Στις 4 Ιουνίου 2006, τα παιδιά απέσυραν την προηγούμενη κατάθεσή τους, λέγοντας ότι δέχτηκαν εκφοβισμό για να παραδεχτούν την ενοχή τους από την αστυνομία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Σηκώθηκε κι έφυγε! Αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται» - Η ενόχληση της Αγγελικής Νικολούλη με καλεσμένο της

«Όχι! Στο Τούνελ όχι!» - Εξερράγη η Αγγελική Νικολούλη με το μήνυμα που έλαβε στον αέρα της εκπομπής της

Share