«Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο...» - Πλάνταξε στο κλάμα η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast at star

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο...» - Πλάνταξε στο κλάμα η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast at star

Ένα εορταστικό χριστουγεννιάτικο βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16/12 στον αέρα του Breakfast at star στο οποίο ήταν συγκεντρωμένοι όλοι οι παρουσιαστές του Star. «Έχουμε τους καλύτερους παρουσιαστές», αναφώνησε σύσσωμη η ομάδα μετά το τέλος του βίντεο.

Τον λόγο λοιπόν πήρε αρχικά η Ελένη Χατζίδου, η οποία βέβαια στην αρχή της εκπομπής εξέφρασε κάποια παράπονα προς τον αγαπημένο της. «Όλο και πιο κοντά έρχονται τα Χριστούγεννα όλο και πιο μακριά φεύγει ο άντρας μου. Χθες πάλι στον καναπέ κοιμήθηκες. Είναι πρόβλημα και νομίζω ταυτίζονται πάρα πολλές γυναίκες παντρεμένες. Σε παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, το καταλαβαίνω, δεν ξυπνάς όλο το βράδυ;» αναρωτήθηκε, με εκείνον ωστόσο να υποστηρίζει πως έχουν πολύ βολικό καναπέ και πως βλέπει ταινίες στο STAR μέχρι αργά το βράδυ για αυτό και αποκοιμιέται στο σαλόνι (δείτε εδώ το βίντεο).

Συγκινημένη στον αέρα του STAR η Ελένη Χατζίδου

Λίγο λοιπόν μετά τις "γκρίνιες" της παρουσιάστριας και με αφορμή το εορταστικό βίντεο της εκπομπής, η Ελένη Χατζίδου είπε: «Αυτό είναι οικογένεια! Αυτό ζήσαμε από την στιγμή που μπήκαμε στα γραφεία του Star για να υπογράψουμε, αυτό ζούμε κάθε μέρα!» και αμέσως μετά ξεκίνησε να κλαίει: «Συγκινούμαι! Α στο καλό σας!», είπε.

«Πραγματικά είναι οι καλύτερες συνθήκες που έχω δουλέψει ποτέ! Όχι επειδή είμαι με τον άντρα μου...» συνέχισε η παρουσιάστρια και τότε τον λόγο πήρε ο Ετεοκλής για να συμφωνήσει με τα όσα προείπε η σύζυγός του.

«Από το 2002 έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές, πάρα πολλές συνεργασίες, σε άλλες πέρασα πολύ ωραία, πέρασα όμως και πολύ δύσκολα! Το τραγούδι σαν τραγούδι μου λείπει πάρα πολύ, εννοείται πως τραγουδάω στο σπίτι για την οικογένειά μου, ή αν τύχει κάποιο live, αλλά τέτοιο κλίμα συν την οργάνωση, συν την χαρά που νιώθω όταν έρχομαι δεν την έχω ξαναζήσει!», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου φανερά συγκινημένη.