Έξι γυναίκες και τρεις άντρες - Τα ονόματα "φωτιά" που συζητούν με τον Κοκλώνη για το J2US

Και δεν πάει το μυαλό σας με τίποτα για ορισμένα....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξι γυναίκες και τρεις άντρες - Τα ονόματα

Το J2US μετά την νίκη της Λόλας και του Λευτέρη Μητσόπουλου, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Την ανακοίνωση είχε κάνει ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό και από νωρίς ξεκίνησαν οι συζητήσεις.

Μάλιστα, το γεγονός μετέφερε και μέσα από το προφίλ του στο Instagram, αναφέροντας:

«Φίλοι μου αγαπημένοι καλή μας χρονιά! Το 2023 να φέρει τα καλύτερα, να είμαστε γεροί, να είμαστε αγαπημένοι, να είμαστε αυθεντικοί, να είμαστε παρέα σε όλα τα όμορφα! Σας ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για τη μοναδική χθεσινή μας βραδιά, το #j2us πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν μας, το δικό σας πάρτι που ξέρετε να το απογειώνετε με την ανεπανάληπτη θετική σας ενέργεια! Σας ευχαριστώ από καρδιάς που ήσασταν όλοι για μια ακόμα φορά στην παρέα μας, εδώ στο πλατό ή από το σπίτι, τιμώντας μας ως Νο1 επιλογή σας για αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά!

Ήταν το ωραιότερο, το πιο ζεστό καλωσόρισμα χρονιάς που έχω ζήσει! Να έχουμε ένα υπέροχο 2023 με υγεία, χαρές, αγκαλιές και εκπλήξεις! Μάτι να μην μας πιάσει! Εγώ σας ετοιμάζω πολλές εκπλήξεις πολύ σύντομα #staytuned Μικρό διάλειμμα κ επιστρέφουμε στα Σαββατόβραδα μας» είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της πρώτης του ανάρτησης μετά τον τελικό ο Νίκος Κοκλώνης (δείτε την εδώ).

Τα πρόσωπα που συζητάνε για για το J2US

Σύμφωνα με την εκπομπή Open Weekend, ανάμεσα σε εκείνους που συζητούν είναι η Κατερίνα Στανίση, η Λίτσα Γιαγκούση, η Ανδρομάχη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Γιώργος Κακοσαίος. Μάλιστα,κάποιοι από αυτούς έχουν συμφωνήσει.

Περισσότερα ονόματα έδωσε και η εκπομπή «Γεια σου». στον ΣΚΑΙ που επέστρεψε με ένα νέο πρόσωπο στο πλατό. Αυτά είναι της Αποστολίας Ζώη, της Ιουλίας Καλλιμάνη και της Εύης Δρούτσα.