Με το ένα πόδι στην Αθήνα - Για αυτήν την εκπομπή συζητάει έντονα η Σοφία Αλιμπέρτη

Μετά από πολλά χρόνια αποχής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ένα πρόσωπο, που έχει συνδεθεί με την τηλεόραση, αφού έκανε καριέρα την χρυσή εποχή των εκπομπών, ωστόσο το τόσο φως δεν την κάλυπτε με αποτέλεσμα να χαθεί στο πικ της καριέρας της.

Η παρουσιάστρια αν και δε θέλει να κάνει δηλώσεις, φρόντισε να δεχτεί στο σπίτι της στην Πάρο τη Φαίη Σκορδά και μάλιστα να δείξει, που μένει αλλά κυρίως να εξηγήσει τους λόγους, που αποφάσισε να εγκαταλείψει την Αθήνα (δείτε εδώ την αισθητική επέμβαση, που έκανε η Αλιμπέρτη στο πρόσωπό της).

«Χωρίς θάλασσα γύρω μου εγώ δεν μπορώ. Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο. Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ..

Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες, χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος.

Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει», κατέληξε η Σοφία Αλιμπέρτη.

Το ενδεχόμενο επιστροφής της Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση

Η παρουσιάστρια επισκέπτεται την Αθήνα κυρίως για τα παιδιά της, αφού τα επαγγελματικά και η πρόοδος των γιων της είναι ένα κίνητρο να επιστρέφει στη μεγάλη πόλη γυρίζοντας όμως και πάλι πίσω.

Παρά λοιπόν την απόφαση της για το πως θέλει να ζει την καθημερινότητά της, μέσα από πληροφορίες, που κυκλοφορούν λέγεται πως η Αλιμπέρτη μετά από χρόνια δέχτηκε πρόταση - δελεαστική - από πολύ μεγάλο κανάλι.

Η απάντηση της δεν είναι ακόμα γνωστή, ωστόσο το project ονομάζεται Dr Oz και αναμένεται να καλύψει τη μεσημεριανή ζώνη του ΑΝΤ1. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, που έχει κάνει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, αφορά σε ιατρικά και κοινωνικά ζητήματα και μάλιστα έχει ήδη κλείσει πολύ λαμπερό πρόσωπο (δείτε εδώ ποιο).