Ποιος είναι πρωινιάτικα: Εκτός OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ποιος είναι πρωινιάτικα: Εκτός OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα

Χωρίς πρωινή εκπομπή θα μείνει σήμερα Δευτέρα 30/1 το OPEN, καθώς το Ποιος είναι πρωινιάτικα με παρουσιάστρια την Μπέττυ Μαγγίρα δεν θα βγει στον αέρα του σταθμού.

Το κανάλι έβγαλε και σχετική ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας το λόγο που αυτή την στιγμή παίζει παλιά ελληνική ασπρόμαυρη ταινία.

Ο λόγος που Ποιος είναι πρωινιάτικα και Μαγγίρα είναι εκτός OPEN

Ο λόγος είναι η στάση εργασίας των τεχνικών από τις 10:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι και η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ αναφέρει: «Στάση εργασίας τεχνικών Open, Δευτέρα 30/1 από ώρα 10:00 έως 14:00. Και συνέλευση τεχνικών στις 12:00 στο πλατό της Μαγγίρα» (δείτε εδώ τη συμφωνία, που είχε κάνει για το My style rocks).

Τα ''έσπασε'' η Μαγγίρα στο πλατό

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο Open με την ίδια να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη θέση της και τη συνεργασία με τους συναδέλφους της.

Μπορεί σε σχέση με άλλες πρωινές εκπομπές και πιο έμπειρους παρουσιαστές της ζώνης αυτής, η εκπομπή να μην κάνει τα τόσο υψηλά νούμερα και σε αυτό έχει δώσει την απάντηση της η Μπέττυ:

«Με αγχώνει ότι είναι πολλές οι εκπομπές φέτος. Μοιράζεται πολύ η πίτα, από την άλλη κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να δώσουμε το δικό μας στίγμα. Τα νούμερα τα βλέπω και ακούω αυτούς που ξέρουν, γιατί δεν ξέρω να τα αναλύσω», είχε πει η Μπέττυ για τα νούμερα της εκπομπής της.

Την Παρασκευή 13/1 η παρουσιάστρια και ενώ σχολίαζε λοιπόν τη ροή των θεμάτων της αποκάλυψε ξαφνικά στους συνεργάτες της, πως ήθελε να χορέψει, όπως έκανε και παλιότερα στα μπουζούκια. Αυτή η επιθυμία της Μπέττυς είναι κάτι σύνηθες, αφού κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το ζεϊμπέκικο, που είχε ''ρίξει'' τα Χριστούγεννα.