Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

The 2night show: Αποκαλυπτικές και οι 2 - Οι κυρίες που θα καθίσουν (8/2) στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μην τις χάσετε!

The 2night show: Αποκαλυπτικές και οι 2 - Οι κυρίες που θα καθίσουν (8/2) στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου
TV 08.02.2023 18:44
Από Ελένη Μήτση

Άλλη μια απολαυστική βραδιά θα χαρίσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους τηλεθεατές την Τετάρτη 8/2 μέσα από το The 2night show με δύο καλεσμένες, που έχουν να πουν πολλά.

Συγκεκριμένα και οι δύο κυρίες δεν έχουν δώσει πολλές συνεντεύξεις και θα λέγαμε, πως θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες η κάθε μία ξεχωριστά, αφού προέρχονται και από εντελώς ξεχωριστούς χώρους.

Οι σημερινοί (9/2) καλεσμένοι στο The 2night show

Aρχικά θα δούμε στο πλατό της εκπομπής την Ιουλία Καλλιμάνη (δείτε εδώ την τρυφερή ηλικία που έχασε τον πατέρα της). Η νεαρή τραγουδίστρια Ιουλία Καλλιμάνη, με την υπέροχη λαϊκή φωνή, μιλάει για τα πρώτα της βήματα στο χώρο του τραγουδιού και για τις συνεργασίες της, αλλά και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της το τελευταίο διάστημα.

Ποια ήταν η σκέψη της, όταν της πρότειναν να αναλάβει ένα ολόκληρο μαγαζί ως «πρώτο» όνομα; Πώς αντέδρασε η μητέρα της, όταν της ανακοίνωσε σε μικρή ηλικία, ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια; Γιατί βαφτίστηκε Ιουλία, από λάθος του πατέρα της, και για ποιο λόγο συμμετείχε στο «The Voice»; Τι λέει για τη συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά και τον Σταμάτη Γονίδη; Τέλος, η Ιουλία Καλλιμάνη παίρνει το μικρόφωνο και μας ξεσηκώνει με τις επιτυχίες της.

Στη συνέχεια θα μιλήσει με τον Γρηγόρη και η Λιλή Περγαντά. Η επιτυχημένη επιχειρηματίας και ιδρύτρια της «Power Health», μοιράζεται την ενδιαφέρουσα πορεία της και ξεδιπλώνει το προσωπικό της «Success Story». Επίσης, αναφέρεται στα δύσκολα χρόνια στην Αγγλία, στις δουλειές, τις οποίες δεν δίστασε να κάνει για να επιβιώσει, στην επιστροφή της στην Ελλάδα και στην ιδέα της που έβρισκε κλειστές πόρτες.

Πόσο βοήθησε το επάγγελμα του συζύγου της στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών της σχεδίων; Για ποιο λόγο αποδέχθηκε την πρόταση να καθίσει στην πολυθρόνα των επενδυτών του «Dragons’ Den»; Ποια είναι η σχέση της με τους υπόλοιπους Dragons στο καινοτόμο show επιχειρηματικότητας; Τέλος, αποκαλύπτει ποιο ήταν το project, το οποίο της κίνησε περισσότερο το ενδιαφέρον, και στο οποίο επέλεξε να επενδύσει αρκετά χρήματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Άρχισα να πηγαίνω σε ψυχίατρο...» - "Έσπασε" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show

The 2night show: Και οι 2 από το χώρο του θεάτρου - ''Πανικός'' με τους σημερινούς (6/2) καλεσμένους του Αρναούτογλου

Share