Ευχάριστα νέα για την Τατιάνα Στεφανίδου - Έγινε γνωστό πως...

Η απόφαση του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μπορεί να εξαγρίωσε το κοινό της το τελευταίο διάστημα, όπως θα δείτε παρακάτω, ωστόσο φαίνεται πως έχει άψογες σχέσεις με το κανάλι του ALPHA και αυτό μόνο ευχάριστο μπορεί να είναι για την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, παρόλο που εκκρεμεί και μία μήνυση πολλών χιλιάδων ευρώ κατά του T-Live (δείτε εδώ γιατί), η παραγωγή βλέπει πέρα από τα τωρινά δεδομένα και εφόσον επί τρία χρόνια η παρουσιάστρια με τα ρεπορτάζ που παρουσιάζει έχει καταφέρει να κρατήσει τον σταθμό ψηλά σε νούμερα, επιθυμεί να συνεχίσει την συνεργασία τους.

Η απόφαση του ALPHA για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, λοιπόν, ψήφο εμπιστοσύνης στην Τατιάνα Στεφανίδου για συνέχιση της συνεργασίας τους δίνει ο ALPHA. Σχεδόν τρία χρόνια αφότου ξεκίνησε η εκπομπή T-Live, το κανάλι δηλώνει ικανοποιημένο από τη συνεργασία του με την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία κατάφερε μέσα από πρωτογενή ρεπορτάζ να παγιώσει τη θέση της στη μεσημεριανή ζώνη, σημειώνοντας διψήφια ποσοστά τηλεθέασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ALPHA σχεδιάζει να επεκτείνει τη συμφωνία συνεργασίας με την Τατιάνα Στεφανίδου την προσεχή σεζόν, δίνοντας "πράσινο φως" στην εκπομπή για έναν χρόνο ακόμα.

«Υπάρχει στην Ελλάδα πιο μισητός άνθρωπος από την Τατιάνα Στεφανίδου;»

Την ίδια ώρα που ο λαός θρηνεί, κάποιοι με τις δηλώσεις τους προκαλούν την οργή του. Εδώ και λίγες ώρες, συγκεκριμένα, φαίνεται να έχει προκληθεί μεγάλος σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο στοχευμένα στο twitter με τις δηλώσεις που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου όσον αφορά την τραγωδία στα Τέμπη και τον ρόλο του Σταθμάρχη (δείτε εδώ τι είπε).

Η γνωστή παρουσιάστρια εκτός από το ότι έδωσε τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα, δεν αναφέρθηκε ποτέ σε όλα αυτά που θα μπορούσαν να είχαν γίνει για να αποφευχθεί το ανθρώπινο λάθος του σταθμάρχη, όπως επίσης και ποιος τον έβαλε σε αυτή τη θέση (σε περίπτωση που η εκπαίδευσή του δεν ήταν αρκετή), κάτι που φαίνεται να εξόργισε το τηλεοπτικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία Τέμπη: «Ο γιος μου πήγαινε να ζητήσει την κοπέλα του σε γάμο» - Συντετριμμένος πατέρας σπαράζει στον αέρα του ΣΚΑΙ