J2US 11/3 highlights: "Λύγισε" ολόκληρο το πλατό με την εξομολόγηση του Κοκλώνη για το πρόβλημα υγείας της αδερφής του

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό live

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
J2US 11/3 highlights:

Μετά από μια εβδομάδα απουσίας εξαιτίας της τραγωδίας στα Τέμπη, το J2US επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ALPHA, στο τέλος του οποίου είδαμε να αποχωρεί ακόμα ένα ζευγάρι.

Τα 11/3 highlights του J2US

«Απόψε θα είναι...» - Με σκυμμένο βλέμμα και αμηχανία η έναρξη του Κοκλώνη μετά την Τραγωδία στα Τέμπη

Η Τραγωδία στα Τέμπη άλλαξε όλο το τηλεοπτικό πεδίο με τα κανάλια να δίνουν χώρο στην ενημέρωση και στα σχετικά ρεπορτάζ, χωρίς παράλληλα να υπάρχει καμία διάθεση από τη μεριά των shows και των ψυχαγωγικών εκπομπών να διασκεδάσουν τον κόσμο.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο 4/3 το J2US με το Νίκο Κοκλώνη δε βγήκε στον αέρα, με τον παρουσιαστή να σέβεται το εθνικό πένθος, ωστόσο το Σάββατο 11/3 η εκπομπή προβλήθηκε κανονικά σε live αναμετάδοση.

Η έναρξη λοιπόν ήταν πολύ διαφορετική με τον Κοκλώνη να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις με πολύ ήπιο και σκεπτικό ύφος, δίνοντας γρήγορα το λόγο στην κριτική επιτροπή (δείτε εδώ την ανάρτηση της Γαρμπή για το τραγικό συμβάν).

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Το J2US είναι εδώ στο καθιερωμένο του ραντεβού, βράδυ Σαββάτου, στον Alpha. Τίποτα όμως δεν είναι ίδιο. Και εμείς, όπως και εσείς, είμαστε ακόμη σε σοκ από την τραγωδία. Επικρατεί η θλίψη και ο πόνος. Τα συλλυπητήρια μας στους οικείους των θυμάτων αν και όλα αυτά που λέω είναι λίγα και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους.

Την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας και εμείς στο εθνικό πένθος, απείχαμε. Σήμερα όμως επιστρέψαμε λίγο διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ευχάριστη συντροφιά για όλους εσάς. Απόψε θα είναι ένα διαφορετικό J2US. Θα μείνουμε μόνο στην αγωνιστική μας διαδικασία και κάπως έτσι θέλω να καλωσορίσω τους κριτές μου. Καλώς ήρθατε αγαπημένοι μου κριτές», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Σκέφτομαι τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι...» - Σε μεγάλη συγκίνηση ο Φασουλής στην έναρξη του J2US

Οι σχετικές με την υπόθεση εξελίξεις δε σταματούν να απασχολούν, ωστόσο η καθημερινότητα θα πρέπει - έστω για όσους δεν πενθούν άμεσα - να επανέλθει και για το λόγο αυτό το Σάββατο 11/3 είδαμε το J2US να βγαίνει και πάλι στον αέρα (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του Κοκλώνη για το τραγικό συμβάν).

Η έναρξη με το πρώτο act ήταν πολύ διαφορετική, με τον Κοκλώνη να κάνει σύντομες δηλώσεις, δίνοντας στη συνέχεια το λόγο στην κριτική επιτροπή με το Σταμάτη Φασουλή να παραθέτει συγκινητικά λόγια.

Εκτός παιχνιδιού ζευγάρι για λόγους υγείας - Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

Και ενώ λοιπόν ξεκίνησε το διαγωνιστικό κομμάτι με τα πρώτα acts, στη συνέχεια το λόγο πήρε ξανά ο παρουσιαστής κάνοντας γνωστό, πως για λόγους υγείας ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζούλη Μασινό θα απουσίαζαν.

«Ψηφίζετε τα ζευγάρια, που θέλετε να είναι μαζί μας το επόμενο Σάββατο. Εκτός διαγωνιστικού βρίσκονται απόψε όμως ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Τζούλι Μασίνο για λόγους υγείας», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Τέτοια ώρα;» - Ξέσπασε στα γέλια ο Πάνος Καλίδης με το τηλεφώνημα που είχε στον αέρα του ALPHA

Έτσι λοιπόν, βγήκαν ένα ένα τα ζευγάρια, με τον Πάνο Καλίδη και την κυρία Στέλλα να τραγουδάνε το ''Μήλο μου κόκκινο''. Λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή, ωστόσο είδαμε τον τραγουδιστή σε μία πολύ αστεία στιγμή του.

Όσο λοιπόν ο ίδιος έκανε δηλώσεις με το ζευγάρι του, άκουσε το κινητό του να χτυπάει με τον Καλίδη να το σηκώνει κανονικά, καθώς η μητέρα του τον έψαχνε και δε θα μπορούσε με τίποτα να μην της απαντήσει.

«Έχουμε πολλές δυνατότητες αλλά νομίζω πραγματικά ότι και οι κριτές είχαν περισσότερες απαιτήσεις από εμάς από ότι πίστευα ότι θα είχαν! Δεν κατάλαβα, όμως; Πρώτοι δεν είμαστε; Από τέλος», είπε ο Πάνος Καλίδης ενώ χτύπησε το κινητό του με τη μητέρα του να τον αναζητάει.

«Ρε μάνα, γράφω και αυτή τη στιγμή είμαι στον αέρα», συνέχισε ο Καλίδης.

Η Βογιατζάκη ''βούτηξε'' το Σαρμπέλ στο πλατό του ALPHA - Το παθιασμένο φιλί στο στόμα

Τα ζευγάρια λοιπόν προσπάθησαν το καθένα με τον τρόπο του να διασκεδάσουν το κοινό, που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτές τις ημέρες να γελάσει, με τις σκηνές χιούμορ να είναι αρκετές εν τέλει.

Στη συνέχεια, στη σκηνή ανέβηκε η Σοφία Βογιατζάκη με τον Σαρμπέλ ερμηνεύοντας το ''Γίνεται'', με το τέλος του act να είναι ανεπάντεχο μιας και η ηθοποιός άρπαξε και έδωσε στον τραγουδιστή ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

«Χειρουργήθηκε, είμαστε σοβαρά...» - ''Κομπιασμένος'' ο Κοκλώνης με την κατάσταση της υγείας της αδερφής του

Στη συνέχεια του Live ο παρουσιαστής ανακοίνωσε, πως για λόγους υγείας ένα ζευγάρι θα απουσίαζε ενώ στη συνέχεια θέλησε με τη σειρά του να ευχηθεί περαστικά στην αδερφή του, κάνοντας μία αποκάλυψη για την υγεία της.

«Περαστικά, αδελφούλα μου, γιατί χειρουργήθηκε για κάτι σοβαρό. Είναι καλά, είμαστε σοβαρά και θέλω να της πω ότι την αγαπώ και μου λείπει μέσα από την καρδιά μου. Ελένη, στο λέω και το νιώθω! Δεν το λέω για το σόου τώρα και όλα αυτά, το λέω και το νιώθω.

Να είσαι καλά και να είμαστε καλά και γρήγορα να είσαι πίσω εδώ γιατί αλλιώς θα έρθω εγώ. Δεν ξέρω, είμαι χαρούμενος που υπάρχεις ακόμα εδώ μαζί μας. Συγνώμη για αυτό. Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν. Ξέρετε την περιπέτεια που είχε», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Λουίζα Πυριόχου με τον Beast και ο Ιάσονας με την Ηρώ ενώ στην τελευταία ο Περικλής Κονδυλάτος με την Έλενα Γκρέκου.

Όπως πάντα, βέβαια, στο J2US τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό και ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας λίγα λεπτά πριν το ρολόι δείξει δύο τα ξημερώματα. Και το ζευγάρι που αποχώρησε, νωρίς, από το μουσικό σόου είναι η Μαρία Αντωνά με την Ειρήνη Μιχαήλ!

«Μπορεί εγώ σήμερα να αποχωρώ αλλά έχω να στηρίξω και την οικογένεια! Ο Άρης παραμένει εδώ οπότε θα έρχομαι και εγώ» τόνισε με χαμόγελο, μεταξύ άλλων, η όμορφη παρουσιάστρια στο κλείσιμο του J2US.