Έλεος: Η ανακοίνωση του Mega για την Αννίτα Πάνια & τον Ηλία Ψινάκη

Οι καλεσμένοι της Τρίτης και Τετάρτης (21-22/3)

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έλεος: Η ανακοίνωση του Mega για την Αννίτα Πάνια & τον Ηλία Ψινάκη

Λίγο μετά την καθυστέρηση, που είδαμε να συμβαίνει στα γυρίσματα της εκπομπής Έλεος με επίσημο trailer, που κυκλοφόρησε το Μega έγινε γνωστό, πως την Τρίτη 21/3 και την Τετάρτη 22/3 αναμένεται να δούμε νέα επεισόδια με νέους καλεσμένους.

Πιο αναλυτικά το βράδυ της Τρίτης θα προβληθούν γνωστές και άγνωστες ιστορίες, που θα αφηγηθεί η αγαπημένη Κάτια Δανδουλάκη (δείτε εδώ την ερώτηση, που είχε φέρει σε δύσκολη θέση την ηθοποιό) ενώ την Τετάρτη μια ακόμη γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός θα παραχωρήσει συνέντευξη. Ο λόγος για τη Λουκία Παπαδάκη, που τη βλέπουμε να παίζει με επιτυχία στη σειρά, Μαύρο ρόδο.

Οι καλεσμένοι στο Έλεος την Τρίτη και Τετάρτη (21 και 22/3)

Τι συμβαίνει με την εκπομπή της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό, πως ακυρώθηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια στο MEGA με τίτλο «Έλεος!» (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) όπως έγινε γνωστό στις 10/3 το πρωί μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας.

«Έρχομαι εδώ στην εκπομπή και με αναστηλώνουν. Τη μακιγιέζ τη λέω ταριχεύτρια. Το “Γηροκομείο” υφίσταται, θα τελειώσει στην κηδεία μου. Θα έχω live. Εσύ το λες παρουσίαση αυτό που κάνω; Εγώ το λέω πλάκα. Δεν με έχουν κόψει από κανάλια, μια χαρά πουλούσα, στο live με τρέμουν.

Να ακούσεις τον Λαζόπουλο να σου πει την ιστορία ”Ήμουν και εγώ στο κότερο”, θα γελάς ένα μήνα. Είχε πλάκα όλο αυτό που περάσαμε από την οπτική τη δική μας, και ειδικά αν το διηγείται ο Λάκης. Ό,τι μπορούσε σαν σενάριο να παίζει, σαν σκάνδαλο, υπήρχε. Υπήρχε κότερο, υπήρχε ο Ρουβάς, υπήρχε η Μύκονος και ναρκωτικά. Τι άλλο; Όλα υπήρχαν μέσα στο κότερο, αλλά τα ναρκωτικά δεν τα είχαμε πάρει εμείς, ούτε τα είχαμε εμείς», δήλωσε μεταξύ πριν μερικές ώρες ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του (διαβάστε την εδώ ολόκληρη).

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αυτό δεν συνέβη επειδή κόβεται η εκπομπή αλλά επειδή το θέμα είναι πρακτικό. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των απαιτούμενων επεισοδίων της εκπομπής μειώθηκε καθώς άρχισαν οι μεταδόσεις ποδοσφαιρικών αγώνων του UEFA Champions League και πλησιάζουμε στο Πάσχα, οπότε τα κανάλια θα αλλάξουν το πρόγραμμά τους.

Έτσι, λοιπόν, αυτά που ήδη έχουν γυριστεί είναι αρκετά προς το παρόν για να καλύψουν τις ανάγκες του καναλιού και μάλιστα σε αυτά θα δούμε καλεσμένους μεταξύ άλλων την Ελεονώρα Μελέτη, τη Λουκία Παπαδάκη και τον Σταμάτη Φασουλή.