Μαζί στη σκηνή του J2US Χρήστος Δάντης και Λίτσα Γιαγκούση - Η αντίδραση του πρώην ζευγαριού

Τι θα τραγουδήσουν;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαζί στη σκηνή του J2US Χρήστος Δάντης και Λίτσα Γιαγκούση - Η αντίδραση του πρώην ζευγαριού

Ένα νέο απολαυστικό και γεμάτο μουσική live του J2US (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση) αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ του Σαββάτου 8/4 μέσα από την συχνότητα του ALPHA και μάλιστα θα δούμε ένα πρώην ζευγάρι να συναντιέται επί σκηνής.

Ο λόγος για τη Λίτσα Γιαγκούση και τον Χρήστο Δάντη, μιας και η πρώτη συμμετέχει στο J2US ως coach του Στέφανου Κωνσταντινίδη, ενώ ο δεύτερος θα είναι είναι ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους της βραδιάς που διασκεδάσει το τηλεοπτικό κοινό με τις επιτυχίες του.

Να σημειώσουμε, μάλιστα, πως οι δυο τους υπήρξαν παντρεμένοι πριν από χρόνια και σίγουρα το ντουέτο που θα δούμε αύριο το βράδυ θα συζητηθεί.

Η αντίδραση της Λίτσας Γιαγκούτση για το ντουέτο της με τον Χρήστο Δάντη στο αυριανό 8/4 J2US

«Θα τραγουδήσουμε το “Άλλα” το ντουέτο μας που είχαμε βγάλει το 1993. Θα συγκινηθώ μάλλον, ωραία θα είναι. Έχουμε να το πούμε χρόνια στη σκηνή αυτό το τραγούδι. Κολλητοί με τον Χρήστο Δάντη δεν είμαστε, αλλά έχουμε ωραία σχέση», είπε η Λίτσα Γκαγκούση μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ.

Όλα όσα είδαμε στο προηγούμενο 1/4 live του J2US

«Εγώ χάθηκα εντελώς!» - Αμηχανία με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Όταν ήρθε η σειρά του Στέφανου Κωνσταντινίδη με την Λίτσα Γιαγκούση ώστε να ενθουσιάσουν τους κριτές, όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Βέβαια, ερμηνεύοντας το "Ηταν ψέμα" δεν τα κατάφεραν και η τραγουδίστρια "τράβηξε μόνη της κουπί", κάτι που σχολιάστηκε έντονα από τον Σταμάτη Φασουλή.

Διαβάστε επίσης: J2US: Έβαλαν αναγκαστικά ''μπιπ'' - Η γκάφα του Σταμάτη Φασουλή στον αέρα του ALPHA

«Δεν ήταν από τις καλές σας στιγμές! Δεν θα πω ψέματα δεν ήταν από τις καλές σας στιγμές. Την προηγούμενη φορά υπήρχε μια ελπίδα, κάτι... Τώρα ήταν παράφωνο, ειδικά τα κουπλέ λάθος!», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Αχ νυφούλα να σε δώ!» - Έμεινε με ανοιχτό το στόμα η Βανδή στον αέρα του ALPHA

Σχεδόν σε όλα τα live ο Νίκος Κοκλώνης τραγουδάει διάφορες ελληνικές επιτυχίες και τα αφιερώνει σε όποιον θέλει. Αυτή την φορά αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη - χωρίς φυσικά να λέει το όνομα του -, αλλά και τους υπόλοιπου κριτές του talent show. Βέβαια, όταν το άκουσε αυτό, η Δέσποινα έμεινε άναυδη και δεν ήξερε πως να αντιδράσει.

Διαβάστε επίσης: Μελίνα Νικολαΐδη: Αποθέωσε τον σύντροφό της μητέρας της Δέσποινας Βανδή, Βασίλη Μπισμπίκη στο θέατρο - Βίντεο

Πήρε λοιπόν την μελωδία του «Ζηλεύω πολύ» και του άλλαξε τους στίχους, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, όπως αυτός ξέρει.

«Αχ, αχ, Δέσποινα μου… Δέσποινα μου… Δέσποινα μου, ζω νυφούλα να σε δω! Εδώ στο J2US! Μπορεί να μην έχω ξανθά μαλλιά, ξέρεις Καίτη τι εννοώ, ούτε μπαλόνια αλλά νιώθω ότι στον πέμπτο κύκλο κάτι θα ζήσω και γω. Ε, μια πρόταση, κάτι», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Γιατί; Γιατί; Τι θα ζήσεις; Θα παντρευτούμε; Ξέρεις τι είναι πολύ σημαντικό; Ένα είναι το πολύ σημαντικό, Δέσποινα. Σε θέλει πολύ, σε θέλει πολύ, στα πόδια σου χορεύει! Σε θέλει πολύ, σε θέλει πολύ και όλο σε μαγεύει», συνέχισε να λέει και γελούσε.

«Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου, αλλά δεν...» - Η επική ατάκα της Φελίσιας Τσαλαπάτη

Ακόμη, δεν γινόταν να μείνει ασχολίαστη η ατάκα της Φελίσιας Τσαλαπάτη, για τον γάμο και τις προτάσεις γάμου, που έχει δεχτεί η ίδια.

«Πρόταση γάμου σου έχουν κάνει μία φορά; Πόσες φορές;» ρώτησε τη Φελίσια Λαπάτη και εκείνη απάντησε όλο νόημα: «Μία φορά, αλλά δεν πήγε πολύ καλά και ήρθα να παντρευτώ στο J2US τώρα», είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Τον άκουσαν και στα άλλα κανάλια - Η φάρσα της Σταυροπούλου στον Κοκλώνη

Την ώρα που έκανα διάλλειμα τα ζευγάρια από τις ερμηνείες τους ο Νίκος Κοκλώνης ενημέρωνε το τηλεοπτικό κοινό για τα δώρα που θα δώσει στο τέλος της εκπομπής, Εκείνη την στιγμή που παρουσίαζε το αυτοκίνητο και ήθελε να δείξει όλα τα σημεία του, στο πορτ μπαγκάζ τον περίμενε μια έκπληξη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, λοιπόν, επηρεασμένη από την Πρωταπριλιά, ήθελε να κάνει κάτι στον συνάδελφο και φίλο της. Πιο συγκεκριμένα ήθελε να κόψει την ανάσα του Νίκου, όταν εκείνος δεν το περίμενε καθόλου.

Μόλις άνοιξε ο Νίκος Κοκλώνης την πόρτα του πόρτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, τον κατατρόμαξε η Βίκυ Σταυροπούλου και αυτός πετάχτηκε από την τρομάρα του.

«Αχ, καλέ, τι έκανες; Αχ, Θεέ και Παναγία! Φοβήθηκα», είπε ο Κοκλώνης με τρεμάμενη φωνή και η Σταυροπούλου «πέθανε» στα γέλια.

Δόθηκαν τα πρώτα δεκάρια - Το τυχερό ζευγάρι

Χθες είδαμε ένα νέο ζευγάρι διαγωνιζόμενων που ξετρέλανα τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία τους.

Ο λόγος φυσικά για τους Λουίζα και Biased Beast!

Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες τόσο για την ερμηνεία του τραγουδιού, όσο και για την ενέργεια που έβγαζαν πανω στην σκηνή, πήραν τα πρώτα τους δεκάρια, για τον φετινό κύκλο του talent show του ALPHA.

Μάλιστα είναι το πρώτο ζευγάρι που πήρε δεκάρι για την φετινή σεζόν! Να υπενθυμίσουμε ότι και σε προηγούμενα Live το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε ακούσει από την κριτική επιτροπή ότι τους βλέπουν για... τελικό!

H επιστροφή της Ειρήνης Μερκούρη μετά από 7 χρόνια

Η απόλυτη ανατροπή για τον μεγάλο τελικό!

Μόλις η Βίκυ Σταυροπούλου εξομολογήθηκε το πόσο πολύ θα ήθελε να βρισκόταν σε κάποιο νησί, ο Νίκος Κοκλώνης είπε: «Λέω σε κάποιο νησί να το βγάλουμε Live από νησί».

Και συνέχισε: «Σας το λέω – ξέρω θα λιποθυμήσει το κοντρόλ και ο Alpha – τελικός θα γίνει σε νησί! Έκλεισε!».

Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε

Έχοντας συγκεντρώσει χαμηλή βαθμολογία, το ζευγάρι που αποχώρησε από το 6o live του J2US ήταν ο Βλάσης Χολέβας με την Μορφούλα.