Παγιδευμένοι: Νέο αιματηρό φονικό - Τον μαχαιρώνει και αργοπεθαίνει μέσα στο αυτοκίνητο του

Οι εξελίξεις της εβδομάδας 17/4 - 18/4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι: Νέο αιματηρό φονικό - Τον μαχαιρώνει και αργοπεθαίνει μέσα στο αυτοκίνητο του

Μην χάσετε στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι! Την ώρα που ο Δημήτρης βγάζει άκρη με το βίντεο του Αγγελου και ο Ανδρέας κινδυνεύει, ο Ακης για να σωθεί βγάζει τον κρυμμένο άσο από το μανίκι του.

Οι εξελίξεις της εβδομάδας 17-18/4 στους Παγιδευμένους

Δευτέρα 17/4 - Επεισόδιο 51

Νεφέλη, Λίνα, Δανάη, Ακης και Θοδωρής οδηγούνται στον ανακριτή. Ολα τα παιδιά αποφεύγουν τον εγκλεισμό στη φυλακή καθώς φαίνεται να μη γνωρίζουν τίποτα για το πτώμα στο πορτμπαγκάζ, όλα εκτός από τον Ακη που συλλαμβάνεται. Για πρώτη φορά η Αννα θα πει την αλήθεια στη Χρύσα και δεν θα καλύψει τη Λίνα. Ο Δημήτρης τη θαυμάζει γι’ αυτό κι έρχονται ακόμα πιο κοντά.
Στο μεταξύ οι έρευνες του Σπύρου και της Αγγελικής για την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας συνεχίζονται. Τελικά θα ανακαλύψουν τι έχει συμβεί στο κορίτσι. Εχει δολοφονηθεί και το πτώμα του είναι αυτό που έχει βρεθεί στο αμάξι του Ακη.

Στο τμήμα έχει φτάσει η Νατάσα, η μητέρα της Δανάης με τον άντρα της τον Βλάσση. Εκείνος βλέπει τον Ανδρέα να αγκαλιάζει την κόρη του και του επιτίθεται. «Ποιος είσαι που αγγίζεις;». Η Δανάη του φωνάζει: «Τι κάνεις; Είναι ο μπαμπάς μου». Ο Βλάσσης πέφτει από τα σύννεφα. «Εγώ είμαι ο πατέρας σου. Θα εξηγηθούμε οι δυο μας», λέει στο Ανδρέα. Αργότερα ο Βλάσσης τον βρίσκει και ο Ανδρέας τον χτυπάει και φεύγει με το αμάξι του. Ομως στον δρόμο αρχίζει να ζαλίζεται. Κάνει στην άκρη. Πιάνει τα πλευρά του και βλέπει αίμα. Στη συμπλοκή τους, ο Βλάσσης τον έχει χτυπήσει με σουγιά. Πάει να τηλεφωνήσει αλλά λιποθυμάει.

Δείτε επίσης: Στα μαύρα Φεντόρουφ, Κουλίεβα, Φαραζή και Μιχαϊλίδου - Νέος θάνατος "χτυπά" τους Παγιδευμένους;

Τρίτη 18/4 - Επεισόδιο 52

Ο Δημήτρης κάνει τη δική του έρευνα σχετικά με το βίντεο του Αγγελου. Βάζει κάτω τα κωδικοποιημένα στοιχεία και βρίσκεται μπροστά σε μια σοκαριστική ανακάλυψη. «Μήπως ο γρίφος του έχει να κάνει με τους πατεράδες μας;», λέει στην Αννα που προσπαθεί να κάνει τη σύνδεση, αλλά δεν καταλαβαίνει τι εννοεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η ζωή του Ανδρέα κινδυνεύει και κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται. Η Δανάη τον ψάχνει στο τηλέφωνο και ανήσυχη ενημερώνει τον Δημήτρη, που με τη σειρά του το λέει στην Αννα και στον Σπύρο. Ολοι τον ψάχνουν. Τελικά το κινητό του αστυνομικού σηκώνει ένας περαστικός που έχει σταματήσει για να δει τι συμβαίνει στο ακινητοποιημένο όχημα. Στέλνουν ασθενοφόρο στο σημείο και ο Ανδρέας διακομίζεται στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή.

Δείτε επίσης: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!» - Δυστυχώς ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τους Παγιδευμένους ο...

Παγιδευμένοι Ανδρεάς

Μην χάσετε στην συνέχεια

Ο Ακης κρίνεται προφυλακιστέος. Δεν σκοπεύει, όμως, να το αφήσει έτσι. Πλέον, θα τα παίξει όλα για όλα. Τηλεφωνεί στον Αλέκο. «Θέλω τη βοήθειά σου», του λέει. «Πώς τολμάς μετά την προδοσία σου; Και πού θα βρεις τα λεφτά;», είναι η απάντηση του δικηγόρου. «Θα σου δώσω κάτι πιο πολύτιμο από χρήματα. Δεν θα το πιστέψεις όταν το ακούσεις. Είναι για τον αδελφό του Δημήτρη και τον πατέρα της Αννας. Ελα και θα μάθεις», του αποκαλύπτει.

Μέσα σε όλα, η κόντρα του Σταύρου με την Αγγελική συνεχίζεται κι εκείνος θα ψάξει να μάθει για το παρελθόν της. Ο Γιάννης, από την άλλη, πάει στη Χρύσα για να βοηθήσει την κατάσταση να μη χωρίσουν με τον Νίκο. Οταν τη ρωτάει γιατί θέλει διαζύγιο, του απαντάει: «Η γυναίκα σου ξέρει καλύτερα από εμένα το γιατί». Ο Γιάννης τελικά θα μάθει την αλήθεια για τη Δώρα και τον Νίκο και απαιτεί από τη γυναίκα του να ρίξει το παιδί. Την πηγαίνει ο ίδιος στον γιατρό και η γυναίκα κάνει έκτρωση.

Ο Αλέκος πηγαίνει στο κρατητήριο με τον Μάρκο να δει τον Ακη. «Θα σου πω μόνο αν είμαι σίγουρος ότι θα βγω από εδώ», του λέει ο κρατούμενος. «Εμπιστέψου με», του απαντάει με τη σειρά του ο Αλέκος κι έτσι εκείνος του λέει τα πάντα: «Αυτό έγινε πριν τρεις μήνες. Ο Θοδωρής, ο αδελφός του Δημήτρη κι εγώ θα συναντιόμασταν στο πάρκο. Αργησα λίγο και όταν έφτασα ήταν εκεί ο πατέρας της Αννας. Τον πήρε μαζί του. Τους ακολούθησα. Τον πήγε στο νεκροταφείο. Ο Θοδωρής προσπάθησε να ξεφύγει αλλά τον έπιασε. Τότε τον πήγε σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο για να τον σκοτώσει. Ομως έγινε το ανάποδο. Ο Θοδωρής σκότωσε τον Κοσμά».

«Είσαι σίγουρος;», τον ρωτάει ο Αλέκος. «Το είδα με τα μάτια μου», είναι η απάντησή του. Ο Αλέκος χοροπηδάει από τα χαρά του. «Αυτό κι αν είναι βόμβα». «Είναι και κάτι άλλο. Ο διοικητής της αστυνομίας, ο Σπύρος, κάλυψε το έγκλημα του γιου του». Πλέον ο Αλέκος έχει μείνει άφωνος, αλλά ο Ακης δεν σταματάει εκεί. «Στη συνέχεια ακολούθησα τις οδηγίες του Αγγελου. Πήρα το πτώμα από το αυτοκίνητο του διοικητή και με έναν φίλο μου το έθαψα στο δάσος. Βρείτε τον. Θα σας δείξει το σημείο».