J2US 22/4 highlights: "Σπάραξαν" στο κλάμα όλοι - Τι συνέβη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό live

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US 22/4 highlights:

Μια εβδομάδα μετά το Πάσχα, το J2US επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 22/4 μέσα από την συχνότητα του ALPHA και ήταν άκρως απολαυστικό. Στο τέλος του live, όμως, ακόμα ένα ζευγάρι χρειάστηκε να αποχωρήσει.

Τα 22/4 highlights του J2US

«Ξεκουράστηκες;» - Η όλο νόημα ερώτηση του Κοκλώνη μετά την απόδραση Βανδή & Μπισμπίκη το Πάσχα

Ο παρουσιαστής καλωσόρισε την κριτική επιτροπή και μάλιστα η προσοχή του επικεντρώθηκε στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είχε φύγει για το Πάσχα στην Ιταλία με το Βασίλη Μπισμπίκη...με τις ερωτήσεις να εστιάζουν στο αν ξεκουράστηκε στον προορισμό της (δείτε εδώ φωτογραφίες από το ταξίδι τους).

«Πάρα πολύ όμορφα πέρασα», είπε η Δέσποινα Βανδή

«Ξεκουράστηκες;», τη ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης με τη Βανδή να απαντάει: «Λιγουλάκι».

Σπάραξε στο κλάμα η Εύη Δρούτσα - Η έκπληξη του Πασχάλη Τερζή στον αέρα του ALPHA

Μια πολύ συγκινητική και ιδιαίτερη στιγμή ζήσαμε το βράδυ του Σαββάτου (22/4) στο Just the 2 of us με την Εύη Δρούτσα να τραγουδάει με το Βο, ένα κομμάτι, που όλοι έχουμε αγαπήσει από τη φωνή του Πασχάλη Τερζή, σε στοίχους της διαγωνιζόμενης.

Ο λόγος για το θρυλικό κομμάτι ''Ο δικός μου ο δρόμος'' με τη στιχουργό να μοιράζεται πριν ανέβει στη σκηνή, την ιστορία, που την οδήγησε να γράψει το συγκεκριμένο κομμάτι. Αφού λοιπόν το ερμήνευσε η Δρούτσα, στη συνέχεια ήρθε αντιμέτωπη με μία έκπληξη (δείτε που ζει ο Πασχάλης Τερζής μετά το τέλος του από τη μουσική).

Παρά την απόφαση του να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Πασχάλης Τερζής βγήκε στον αέρα του ALPHA, συγκινώντας βαθιά τη Δρούτσα, το πλατό, την κριτική επιτροπή και σίγουρα το κοινό, που παρακολούθησε το απόσπασμα.

Η συμμετοχή της Καίτης Γαρμπή στο Σασμό

Μια νέα και πολύ ευχάριστη είδηση έχει να κάνει με τη συμμετοχή της Καίτης Γαρμπή στο δεύτερο κύκλο, κάτι που έγινε γνωστό το Σάββατο 24/4 μέσα από το live του Just the 2 of us και τον Νίκο Κοκλώνη!

Δείτε επίσης: Σασμός: «Σκότωσες τον αδερφό μου! Πώς θα σου έλεγα ότι είμαι έγκυος στο παιδί σου;» - Κρίση στην σχέση Αστέρη και Αργυρώς

Φυσικά, όταν λέμε, πως θα συμμετέχει η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν εννοούμε ως ηθοποιός - αν και το έχει τολμήσει στο παρελθόν με επιτυχία - αλλά μέσα από την ιδιότητα της ως ερμηνεύτρια. Πιο αναλυτικά, θα κυκλοφορήσει νέα τραγούδι για το Σασμό, σε στίχους του Νίκου Τερζή και του Γιάννη Κότσιρα, το οποίο θα προβληθεί στις 27/4 και επίσημα!

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση!

Το ζευγάρι που αποχώρησε

Τελικά το ζευγάρι που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους ήταν ο Σαρμπελ με την Σοφία Βογιατζάκη.

«Περάσαμε υπέροχα, ήταν καταπληκτικά, ήσασταν τέλειοι και όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε», είπε η Σοφία Βογιατζάκη με την καλή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου να ξεσπάει δηλώνοντας πως: «Είναι άδικο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν το περίμενα με τίποτα! Αυτή η αποχώρηση μού φαίνεται απίστευτη».