Με τριπλό ρόλο στον ΑΝΤ1 από του χρόνου - Η νέα εκπομπή που θα αναλάβει ο Αντώνης Κανάκης

Πράσινο φως για ''Ράδιο Αρβύλα'' και Βινύλιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με τριπλό ρόλο στον ΑΝΤ1 από του χρόνου  - Η νέα εκπομπή που θα αναλάβει ο Αντώνης Κανάκης

Ο Αντώνης Κανάκης ολοκλήρωσε για τη φετινή σεζόν την παρουσία του στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1 μέσα από τις δύο πετυχημένες εκπομπές: ''Ράδιο Αρβύλα'' και ''Βινύλιο'', με τις δύο να παίρνουν το πράσινο φως για του χρόνου!

Γενικότερα η σχέση του παρουσιαστή, που εκπέμπει τα projects του από στούντιο στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ καλή με του κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο φαίνεται, πως από τη μεριά του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον Κανάκη (δείτε εδώ τα λόγια του Κανάκη στην αυλαία των Αρβύλα).

Οι συζητήσεις του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1

Πιο αναλυτικά, μέσα από το ρεπορτάζ του Πάμε Δανάη έγινε γνωστό την Τετάρτη 17/5, πως ο παρουσιαστής εκτός από τους Αρβύλα και το Βινύλιο, αναμένεται να υπογράψει για ένα ακόμη πρόγραμμα για του χρόνου! Αυτό λέγεται, πως θα είναι στο στυλ του ντοκιμαντέρ, που είχε κάνει ξανά o Kανάκης στο παρελθόν.

Η συγκίνηση του Κανάκη στην τελευταία εκπομπή του Βινυλίου

Το βράδυ της Παρασκευής 7/4 ήταν ιδιαίτερο για την ομάδα του Ράδιο Αρβύλα για δύο λόγους. Πρώτον, έκλεισαν 15 χρόνια από την πρώτη τους εκπομπή στο κανάλι του ΑΝΤ1 και δεύτερον ήταν η τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Βινύλιο.

Ο παρουσιαστής, Αντώνης Κανάκης, εξέφρασε μερικά λόγια στην αρχή της εκπομπής (δείτε εδώ τα λόγια του & την θύελλα αντιδράσεων που προκλήθηκε στο twitter), ωστόσο στο τέλος, αφού οι συνεργάτες του του έφεραν να σβήσει μία τούρτα υπερπαραγωγή με το σήμα της εκπομπής, τους συγκίνησε όλους με την εξομολόγησή του.

«Γιορτάζουμε σήμερα τα 15 χρόνια Ράδιο Αρβύλα και δεν είναι μόνο αυτά τα 15 χρόνια. Βάλε και άλλα 10 χρόνια το ΑΜΑΝ, βάλε και άλλα 4 χρόνια το Κομφούζιο. Βάλ' τα όλα αυτά μαζί. Είναι μια ολόκληρη ζωή ρε γαμ@το και την έχουμε μοιραστεί μαζί σας και για αυτό πρώτα από όλα και πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς μέσα από την καρδιά μας. Και περάσαμε πολλές παράξενες και πολύ δύσκολες στιγμές και φέτος κλείνει πάλι μία σεζόν, γιατί η τραγωδία στα Τέμπη διαπιστώσατε πόσο πολύ μας επηρέασε.

Και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας από τότε, αλλά περάσαμε πολλές στιγμές μαζί, όπως και τότε όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα με την δολοφονία του Αλέξη. Αλλά μοιραστήκαμε, θέλω να πιστεύω, όλη αυτήν την σάτιρα, όλο αυτό το γέλιο, όλο αυτό το χαμόγελο, όλη αυτή την αγάπη, όλη αυτή την επικοινωνία και σας ευχαριστούμε που μας βάλατε μέσα στις ζωές σας. Και που μαζί με αυτήν την εκπομπή άλλαξαν κι οι δικές σας ζωές κι η φάση στην οποία βρίσκεστε. Ήσασταν παιδιά, κάνατε οικογένεια, περάσατε δύσκολες στιγμές κλπ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, το εννοούμε μέσα από την καρδιά μας.

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας, τους το είπα και πριν ιδιαιτέρως, αλλά θα το πω και τώρα, μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά για εμάς όλα αυτά τα παιδιά είναι μια δεύτερη οικογένεια. Είμαστε πάρα πάρα πολλά χρόνια μαζί. Ευχαριστούμε τα παιδιά στον βαν, μία καινούρια οικογένεια των τελευταίων ετών. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1, διαχρονικά όλα αυτά τα χρόνια από παλιά. Τον Θοδωρή Κυριακού, τον βράχο Στρατή Λιαρέλη, τον Γιώργο Λεβέντη, ο οποίος τα φροντίζει όλα έτσι ώστε να μην πηδηχτούμε από το παράθυρο. Σαγανά Μαρία, η Τέσσα Κορλέττη, η Εύα Ντάκουρη, η νομικός που δέχεται όλες τις μηνύσεις που "τρώμε" και τις κανονίζει. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Αυτά. Είναι κι η τελευταία εκπομπή της σεζόν», είπε ο παρουσιαστής.

Και κατέληξε: «Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα, καλό καλοκαίρι. Θα τα πούμε από την επόμενη σεζόν».