ΣΚΑΙ: Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Μουτσινά;

Ένας φεύγει ένας έρχεται

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Μουτσινά;

Σε αντίθεση με τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς που εν όψει τη νέα σεζόν έχουν διαμορφώσει ήδη το πρόγραμμά τους, ο ΣΚΑΙ φαίνεται να είναι στα χαμένα. Για αρχή πέρα από το Νίκο Μουτσινά που είναι βέβαιο πως αποχωρεί, αβέβαιο είναι το μέλλον της Σίας Κοσιώνη που στεγάζεται σε αυτό το κανάλι 17 ολόκληρα χρόνια (δείτε εδώ τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της).

Σχετικό με το Καλό Μεσημεράκι, λοιπόν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, το πρωί της Τρίτης 13.6, στον αέρα του Happy Day οι ιθύνοντες του σταθμού ζητούν συγκεκριμένα πράγματα για να καλύψουν το κενό του Νίκου Μουτσινά.

Τι μέλλει γενέσθαι για τον ΣΚΑΙ μετά το Νίκο Μουτσινά

«Εκεί θέλουν να μπει μια ενημερωτική εκπομπή αλά Live News, Νίκου Ευαγγελάτου. Θέλουν ένα πρόσωπο εκτός σταθμού και θέλουν να έχει και τον μηχανισμό να μπορεί να το δουλέψει εκείνος. Δεν έχουν βρει ακόμα ποιο θα είναι το πρόσωπο αυτό».

Νέα αποχώρηση "βόμβα" από τον ΣΚΑΙ

Μια νέα απώλεια μετρά ο ΣΚΑΙ, λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρηση της Εύας Αντωνοπούλου η οποία αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της με δάκρυα στα μάτια - δείτε τα τελευταία της λόγια στον αέρα του δελτίου. Μετά από 9 χρόνια συνεργασίας πήρε την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Ο λόγος για τον σύντροφο της Μαρίας Αναστασοπούλου, Γιάννη Κολοκυθά που ήταν υπεύθυνος των ενημερωτικών εκπομπών. Το συμβόλαιο του έληξε και πλέον ψάχνει νέα στέγη.