Από τις πίστες του Survivor All Star σε ρόλο παρουσιαστή στο ΣΚΑΙ - Αχτύπητο δίδυμο με τον Γιώργο Λιανό

Δεν πάει το μυαλό σας!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Από τις πίστες του Survivor All Star σε ρόλο παρουσιαστή στο ΣΚΑΙ - Αχτύπητο δίδυμο με τον Γιώργο Λιανό

Ένα νέο project έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα των καναλιών και των εκπομπών από την νέα σεζόν, απ' ότι φαίνεται, και αυτό δεν είναι άλλο πέρα από το show "I'm a Celebrity... Get me out of here". Μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίασή του είναι αυτό του Γιώργου Λιανού, ο οποίος παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το Survivor All Star (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί απόψε) τα τελευταία χρόνια και έτσι έχει δοκιμαστεί.

Δεν είναι γνωστό, όμως, εάν ο ίδιος έχει προχωρήσει σε κάποια συμφωνία ή όχι, ωστόσο τα σενάρια είναι ήδη πολλά. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, το πρωί της Τετάρτης 21/6 αναφέρθηκε πως εάν ο τραγουδιστής δεχθεί τη θέση, θα έχει δίπλα του έναν ακόμη συμπαρουσιαστή.

Τα πρόσωπα που θα δοκιμαστούν για την θέση του συμπαρουσιαστή του Λιανού στο "I'm a Celebrity... Get me out of here"

Μάλιστα, ένα από τα πρόσωπα που η παραγωγή θα ήθελε να δει στο πλευρό του είναι παίκτης του Survivor All Star. Μπορεί να περνάει ήδη από το μυαλό σας, καθώς είναι φημισμένος για το χιούμορ του και τις ατάκες του, και ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler 21/6: Αυτός βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού - Ποιοι βρέθηκαν στην δεύτερη και την τρίτη θέση

Βέβαια, ανάμεσα στα πρόσωπα που θα περάσουν από δοκιμαστικό φαίνεται πως βρίσκεται και ο Γιάννης Βαρδής, με τον οποίο ο Γιώργος Λιανός διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για το νέο ριάλιτι

«Ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες διεθνώς, έρχεται στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν.

«I’ M A CELEBRITY… get me out of here», αναφωνούν διάσημοι Έλληνες που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους και η περιπέτεια ξεκινά!

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης στην καρδιά της ζούγκλας. Για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση, θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με οριακές αποφάσεις, αλλά και να ολοκληρώσουν «ανατριχιαστικές» δοκιμασίες!

Σε αυτή τη συναρπαστική αναμέτρηση, γεμάτη από ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, κάποιοι θα κάνουν φίλους και κάποιοι εχθρούς. Είστε έτοιμοι να δείτε τους αγαπημένους σας celebrities όπως δεν τους έχετε ξαναδεί; Μόνο αυτοί που θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν κάθε δοκιμασία και να ξεπεράσουν τους φόβους τους, θα στεφθούν τελικά «βασίλισσα» ή «βασιλιάς» της ζούγκλας.

Το «I’ M A CELEBRITY… get me out of here», ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία σε παραγωγή του ITV, ενώ έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως Αυστραλία, Γερμανία, Μεξικό, Ρουμανία, Φιλανδία, Γαλλία, Ινδία, Ολλανδία, Σουηδία, Η.Π.Α. κ.ά και έχει λάβει πολλά τηλεοπτικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και βραβεία BAFTA.

Ένα show διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα, τρομακτικό! Ένα show για τολμηρούς celebrities. Ποιος τελικά δεν θα αντέξει και θα φωνάξει «I’ M A CELEBRITY… get me out of here»;»