Survivor All Star spoiler 21/6: Αυτός βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού - Ποιοι βρέθηκαν στην δεύτερη και την τρίτη θέση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 21/6: Αυτός βγήκε πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού - Ποιοι βρέθηκαν στην δεύτερη και την τρίτη θέση

Το Survivor All Star έφτασε στην τελική του ευθεία έχοντας μείνει λίγες εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό που όπως κάθε χρόνο θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι. Σήμερα 21/6 λοιπόν, έχουμε την πρώτη αποχώρηση μετά την ανακοίνωση πως το παιχνίδι έγινε ατομικό.

Θα προηγηθεί ωστόσο ο αγώνας για την τρίτη ατομική ασυλία της εβδομάδας (δείτε ποιος θα κερδίσει) ενώ στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού θα ψηφίσουν για τον τρίτο παίκτη που θα βγει στον τάκο μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο - δείτε ποιος/α θα βγει.

Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε το σημερινό επεισόδιο θα είναι γεμάτο εντάσεις και αυτό γιατί η ανταγωνιστικότητα έχει φτάσει στα ύψη, καθώς όλοι θέλουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Αυτοί οι παίκτες του Survivor All Star είναι πρώτοι στις προτιμήσεις του κοινού

Στο youweekly.gr γνωρίζουμε ήδη ποιος παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα και θα πάθουν σοκ όλοι οι παίκτες. Οι γραμμές ωστόσο έχουν ήδη ανοίξει από την περασμένη Κυριακή και ο κόσμος έχει ψηφίσει κατά σειρά ποιοι είναι οι πιο αγαπητοί μέσα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στην τρίτη σειρά βρίσκεται ο Κύπριος Μάριος Πρίαμος ο οποίος έφτασε στον τελικό το 2017 ωστόσο, έχασε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Στη δεύτερη θέση έφτασε ο νικητής του Survivor 4, Σάκης Κατσούλης.

Στην πρώτη θέση ωστόσο βρίσκεται ο Νίκος Μπάρτζης που πολλοί φέτος θέλουν να είναι ο νικητής του All Star.