Αφήνει τις πίστες με τα γαρύφαλλα και παίρνει εκπομπή; Έσκασαν τα νέα για τον Τριαντάφυλλο

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αυτή την περίοδο όλα τα κανάλια αναζητούν συνεργάτες για να κλείσουν συμφωνίες για την επόμενη σεζόν, όμως κάποια από αυτά βρίσκονται σε συζητήσεις και για τα πρόσωπα που θα παρουσιάζουν τα προγράμματα που θα παίζονται όλο το καλοκαίρι.

Την Πέμπτη 22/6, λοιπόν, το Breakfast at Star αποκάλυψε ποια είναι τα σχέδια του OPEN για την πρωινή του ζώνη τους επόμενους μήνες, αναφέροντας πως ένα από τα πρόσωπα τα οποία έχουν προσεγγίσει οι αρμόδιοι είναι και ο Τριαντάφυλλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε συζητήσεις με το κανάλι βρίσκεται και η Ιωάννα Μαλέσκου (δείτε εδώ ποιας παρουσιάστριας φημολογείται πως θα πάρει την θέση)

Το τηλεοπτικό μέλλον του Τριαντάφυλλου

«Η Φελίσια Τσαλαπάτη και η Μαριάντα Πιερίδη είναι δύο γυναίκες οι οποίες βολιδοσκοπούνται από το OPEN προκειμένου να αναλάβουν την πρωινή καλοκαιρινή ζώνη του σταθμού. Μάλιστα, το δοκιμαστικό τους έχει δρομολογηθεί και από ότι μαθαίνω θα προχωρήσει.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ένα πρόσωπο "έκπληξη". Είναι ένας άνδρας που θα βρεθεί με αυτές τις δύο γυναίκες προκειμένου να συμπαρουσιάσουν τη συγκεκριμένη εκπομπή. Έχει λάβει μέρος στο Survivor, είναι διαγωνιζόμενος του J2US, σπάει τα ρολόγια. Πρόκειται για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος μαθαίνει ότι έχει δεχτεί πρόταση», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης: «Με έχουν κερατώσει! Στεναχωρήθηκα» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για την προσωπική του ζωή

Το παρ' ολίγον ατύχημα του Ντάφυ μπροστά στην Τσαλαπάτη

Το Σάββατο 8/4 στο Just the 2 of us παρακολουθήσαμε ένα απολαυστικό επεισόδιο, από το οποίο δεν έλειπαν οι εκπλήξεις, οι συγκινήσεις αλλά και τα χιουμοριστικά γεγονότα, στα οποία πάντα πρωταγωνιστούν οι διαγωνιζόμενοι.

Στα γυρίσματα λοιπόν του show ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη προετοίμαζαν το κομμάτι τους, όσο η ραδιοφωνική παραγωγός είχε μαζί της το σκυλάκι της, το οποίο δεν αποχωρίζεται εύκολα.

Ο Ντάφυ λοιπόν προσπάθησε, όσο τραγουδούσε να το πλησιάσει, ωστόσο κάτι πήγε πολύ λάθος! Το σκυλί αντέδρασε και παραλίγο να δαγκώσει τον τραγουδιστή, ο οποίος πετάχτηκε έντρομος (δείτε εδώ τα σχόλια για την ανατρεπτική εμφάνιση της Βανδή).