Φινάλε απόψε 23/6 για το Φως στο Τούνελ - Η Αγγελική Νικολούλη «ξεσκεπάζει» τον πιο πολυσυζητημένο φόνο των ημερών

Μην το χάσετε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φινάλε απόψε 23/6 για το Φως στο Τούνελ - Η Αγγελική Νικολούλη «ξεσκεπάζει» τον πιο πολυσυζητημένο φόνο των ημερών

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη ολοκληρώνει τον φετινό του κύκλο με σοκαριστικές αποκαλύψεις για υποθέσεις που έχουν αναστατώσει την κοινή γνώμη.

Τι θα δούμε απόψε στο Φως στο Τούνελ

Απόψε στις 23:20, στο MEGA, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μπαίνει η δολοφονία στην Κω. Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις… Το «Τούνελ» κάνει ενδελεχή έρευνα στο νησί και φέρνει στο φως αποκαλυπτικές μαρτυρίες αλλά και όλο το άγνωστο παρασκήνιο για τον αργό, βασανιστικό θάνατο της νεαρής ξενοδοχοϋπαλλήλου.

Μάρτυρας – «κλειδί» μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή και όσα λέει προκαλούν ανατριχίλα...

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη "βόμβα" για την δολοφονία της Αναστάζια στην Κω - Προδόθηκε από το κινητό του ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός

Ακόμα, το «Φως στο Τούνελ» έρχεται με νέα στοιχεία και για άλλες πολύκροτες υποθέσεις.

Κως: Αποκαλύψεις φωτιά από το συγκάτοικο του 32χρονου

Μέσα από το ρεπορτάζ του T-live, που είναι στο νησί της Κω διέρρευσαν όσα είδε το μοιραίο εκείνο βράδυ από το συγκάτοικο του 32χρονου, ο οποίος αποκάλυψε, πως βρήκε την Αναστάζια και τον συγκάτοικο του να πίνουν κρασί.

Στη συνέχεια, οι δύο τους έφυγαν με το μηχανάκι του και όταν μάλιστα ο άντρας επέστρεψε κοιμήθηκε με τα ρούχα. Αυτό μάλιστα, που κάνει εντύπωση στον άνθρωπο, που έδωσε τις δηλώσεις είναι πως στα ρούχα του 32 χρόνου είδε άχυρα, όμοια με αυτά που είχε στο χωράφι με το πτώμα της 27χρονης.