Αυτή η νύχτα μένει (5/7): «Εγώ σκότωσα τον Νώντα Παραδείση» - Αποκαλύπτεται η φόνισσα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει (5/7): «Εγώ σκότωσα τον Νώντα Παραδείση» - Αποκαλύπτεται η φόνισσα

Η σειρά Αυτή η νύχτα μένει σε λίγες ημέρες φτάνει στο τέλος της με τις εξελίξεις λίγο πριν το μεγάλο φινάλε να είναι καταιγιστικές. Τι θα συμβεί στους κύριους πρωταγωνιστές; Θα καταφέρουν να βρουν την λύτρωση;

Οι σημερινές 5/7 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει

Επεισόδιο 107

Ο Χρήστος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες από τον εισαγγελέα αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. «Δεν θα τους αφήσω να με φάνε έτσι εύκολα, θα πολεμήσω μέχρι το τέλος», μονολογεί εκείνος. Η Ζέτα βρίσκεται μετέωρη ανάμεσα στις αναμνήσεις και την πραγματικότητα. Ο Στρατής φτάνει στα άκρα και χάνει τον έλεγχο των πραγμάτων, κλείνει το «Ονειρο» και συγκρούεται με όλο τον κόσμο του μαγαζιού, κάνοντας και τη Νίκη να σκέφτεται όλο και περισσότερο πως ήρθε η ώρα για το τέλος: «Αυτό είναι το τέλος, παιδιά, και πρέπει να το πάρουμε απόφαση! Τόσα χρόνια τον στηρίζαμε, αλλά όπως είδατε μας πέταξε έτσι εύκολα! Οπότε προχωράμε μπροστά, πάμε», είναι τα λόγια της. Η αγωνία της εξορισμένης Βρεττώς για τα παιδιά της θα την οδηγήσει στην πόρτα του Γιώργη και η αποκάλυψη της Νίτσας θα την αφήσει άναυδη.

Δείτε επίσης: Mε ασημί λαμέ φόρεμα και ζώνη με καρφιά στη μέση - Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στη συναυλία για τη σειρά ''Αυτή η νύχτα μένει''

Η ανάρτηση του Μπισμπίκη για το φινάλε

Μία από τις σειρές που βγήκαν για πρώτη φορά φέτος στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA είναι εκείνη με τίτλο "Αυτή η νύχτα μένει". Σύντομα θα τελειώσει οριστικά, καθώς δεν πρόκειται να συνεχιστεί και να προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο (δείτε εδώ τις εξελίξεις αυτής της εβδομάδας), ωστόσο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, διότι η πλοκή είναι ιδιαίτερη, ενώ τα πρόσωπα που έχουν επιλεγεί για κάθε ρόλο ερμηνεύουν κάθε φορά τα λόγια τους με τέτοιο τρόπο που όλοι κρέμονται από τα χείλη τους, αποθεώνοντάς τους στο twitter.

Την Δευτέρα 3/7, τελείωσαν και επίσημα τα γυρίσματα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Μπισμπίκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και ο ηθοποιός, φανερά συγκινημένος, θέλησε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες του, αλλά και τον κόσμο που παρακολουθεί από την αρχή το δραματικό σίριαλ.

«Το όνειρο τελείωσε... και εγώ νιώθω υπερήφανος για αυτή την δουλειά.. σας ευχαριστώ όλους παιδιά..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μπισμπίκης Αυτή η νύχτα μένει