Αποκλειστικό: Αναβάλλονται οι διακοπές της Φαίης Σκορδά - Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Όλο το ρεπορτάζ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Αποκλειστικό: Αναβάλλονται οι διακοπές της Φαίης Σκορδά - Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Σαν άλλη αναδυομένη Αφροδίτη εμφανίστηκε η Φαίη Σκορδά στα πρώτα της μπάνια στην παραλία και φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητη. Από τη μία το “κορμί, πατριώτη” και από την άλλη η μοδάτη επιλογή μαγιό, που αναδεικνύουν τις “δολοφονικές” καμπύλες της, μας έκαναν να πούμε (το λιγότερο) “ουάου” (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα)!

Θα τη δεις χωρίς ίχνος μακιγιάζ (που δεν το έχει ανάγκη) να χαίρεται σαν μικρό παιδί τις διακοπές της και να αναπολεί τα καλοκαίρια με την οικογένειά της, όταν στο ίδιο μέρος, εκείνη μικρό κοριτσάκι τότε με ένα μαγιουδάκι κι ένα κουβαδάκι στα χέρια απολάμβανε ανέμελες στιγμές πλάι στο κύμα.

Η Φαίη μετά από έναν δύσκολο χειμώνα και μια καινούργια σεζόν που αναμένεται... καυτή, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να μείνει με τους δικούς της ανθρώπους γεμίζοντας μπαταρίες και περιμένοντας τις τηλεοπτικές εξελίξεις που δεν την αφήνουν σε ησυχία...

Τα κρίσιμα ραντεβού της Φαίης με τον ΣΚΑΙ και οι ριζικές αλλαγές

«Πονοκέφαλος» στον ΣΚΑΙ αφού αλλάζουν όλα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μπορεί μεν να έχουμε μπει και επίσημα στο καλοκαίρι, αλλά η παρουσιάστρια σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν διακοπάρει όσο θα ήθελε, αντίθετα κάνει συναντήσεις με τους υπεύθυνους του καναλιού ώστε να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες για τις αλλαγές αυτές και κάνει ραντεβού με υποψήφιους συνεργάτες.

Αποκλειστικό: Αναβάλλονται οι διακοπές της Φαίης Σκορδά - Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ
Instagram/@prwinomas

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Φαίη δεν θέλει να αφήνει τίποτα στην τύχη του, καθώς η αλλαγή ώρας της εκπομπής της φέρνει ένα τσουνάμι γενικότερων αλλαγών. Λέγεται, μάλιστα, ότι αλλάζει ακόμα και το στούντιο από όπου θα βγαίνει στον αέρα ενώ για την ώρα αναζητείται νέος τίτλος αφού θα μεταδίδεται 12-2 το μεσημέρι, όπως και νέοι συνεργάτες που θα πλαισιώνουν το πάνελ της.

Πιο συγκεκριμένα η Αφροδίτη Γραμμέλη αλλάζει πόστο και θα βρίσκεται στην Ελεονώρα Μελέτη στο Mega, ο Νίκος Γεωργιάδης έχει ανακοινώσει ήδη την αποχώρησή του, ενώ για την θέση του προορίζεται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Συνεχείς συζητήσεις κάνει και η Έλενα Χριστοπούλου (δείτε εδώ σε ποιο κανάλι ενδέχεται να βρεθεί).

Όσον αφορά την αρχισυνταξία της εκπομπής, μετά την αποχώρηση της Ελεάννας Τρυφίδου, που θα είναι στο Mega με τον Κώστα Τσουρό, την θέση της, και μετά το τέλος της συνεργασίας του σταθμού με τον Νίκο Μουτσινά, αναλαμβάνει η Αγγελική Γιαννακοπούλου, που ήταν και στο παρελθόν αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά, από την εποχή που έκανε πρωινό στο Mega.

Bikini body

Μπορεί το 1962 η Ούρσουλα Άντρες βγαίνοντας από τη θάλασσα για τις ανάγκες της πρώτης ταινίας του Τζέιμς Μποντ “Dr. No”, να άφησε με το στόμα ανοιχτό τον Σον Κόνερι με τις θελκτικές καμπύλες της, αλλά η Φαίη Σκορδά την... κοντράρει ισάξια, αφού το κορμί της είναι χάρμα οφθαλμών. Σφιχτό, καλογυμνασμένο σώμα, θεσπέσιο ντεκολτέ και κοιλιακοί που... βγάζουν μάτι, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ διαθέτει γραμμές για μπικίνι, με ύψος 1,75 μ. και σταθερή στα 60 κιλά! Πώς το πετυχαίνει; Πέντε είναι τα μυστικά της:

  1. Δεν τρώει κόκκινο κρέας, παρά μόνο κοτόπουλο και ψάρι (έχει κληρονομική προδιάθεση στην υψηλή χοληστερίνη).
  2. Το βραδινό της περιλαμβάνει πράσινες σαλάτες.
  3. Κάνει πολλά γεύματα μέσα στη μέρα.
  4. Τα σνακ της περιλαμβάνουν γιαούρτι, ξηρούς καρπούς και εποχικά φρούτα.
  5. Πίνει 1,5 λίτρο νερό τη μέρα.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί σήμερα 19/7