Άλλη εκπομπή στη θέση της Φαίης Σκορδά στη μεσημεριανή ζώνη - Τι συμβαίνει με την συμφωνία της στο ΣΚΑΙ

Η απόφαση του καναλιού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Φαίη Σκορδά ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι του ΣΚΑΙ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ωστόσο η εκπομπή της θα αλλάξει και η παρουσιάστρια θα δοκιμαστεί σε ένα νέο πρότζεκτ, με εντελώς διαφορετικό όνομα (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό). Μάλιστα, θα μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού.

Θα αργήσει, ωστόσο, να ξεκινήσει, σε σχέση με τις ενημερωτικές εκπομπές οι οποίες ξεκινούν από 28 Αυγούστου, επομένως μία άλλη εκπομπή θα πάρει την θέση της μέχρι εκείνη να κάνει πρεμιέρα.

Ποια εκπομπή θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά μέχρι την πρεμιέρα της

Πιο συγκεκριμένα, στην πρωινή ζώνη, στις 9:50 που έκανε έναρξη η ίδια, πλέον θα βρίσκονται οι Αταίριαστοι, ενώ στις 12:00 - 14:00 θα παρακολουθούμε τους Δεκατιανούς, με τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

Δείτε επίσης: «Ένιωσα ότι η Φαίη...» - Συνεργάτης της Σκορδά αποκαλύπτει για την συμπεριφορά της πίσω από τις κάμερες στο Πρωινό μας

Ποιο θα είναι το νέο πάνελ της

Το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στην εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes, αναφέρει πως η παρουσιάστρια θα παραμείνει στο κανάλι, αλλά τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια.

Πιο συγκεκριμένα, αν και ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές και ανακοινώσεις, έχει διαρρεύσει πως αρχισυντάκτρια της εκπομπής θα είναι η Αγγελική Γιαννακοπούλου που ήταν για πολλά χρόνια στο "Καλό Μεσημεράκι".

Μάλιστα, η εκπομπή θα μεταδίδεται στη ζώνη 12:00-14:00 και η θεματική δεν θα έχει καμία σχέση με την παλιά, αφού δεν θα υπάρχει η στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής, ενώ θα υπάρχουν μικρές δόσεις από την ενημέρωση.

Όσον αφορά στην ομάδα που θα έχει στο πλευρό της η Φαίη Σκορδά, όλα δείχνουν, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, πως η ίδια θα "αποκτήσει" το πάνελ της Ελένης Τσολάκη από το Open Weekend, ξεκινώντας με την Μαρία Φραγκάκη (δείτε εδώ τι απάντησε η ίδια), τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Άγγελο Βουράκη.