Αλλάζουν όνομα και «μετακομίζουν» - Τι συμβαίνει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλλάζουν όνομα και «μετακομίζουν» - Τι συμβαίνει με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, τη χρονιά που πέρασε, παρουσίασαν με επιτυχία την εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν στο κανάλι της ΕΡΤ (δείτε εδώ τα συγκινητικά τους λόγια στην αυλαία), ωστόσο φαίνεται πως από τη νέα σεζόν θα γίνουν μεγάλες αλλαγές.

Την Τετάρτη 30/8 ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την προβολή της, αποκαλύπτοντας πως όχι μόνο θα αλλάξει όνομα, αλλά θα προβάλλεται και εντελώς διαφορετική ώρα. Γι' αυτό και κρίνεται απαραίτητο το νέο όνομα, αφού από τη μεσημεριανή ζώνη, οι δύο παρουσιαστές θα βρίσκονται στην πρωινή πια.

Δείτε επίσης: Έφυγε από την Μπακοδήμου και πήγε στον Σεργουλόπουλο - "Αναμπουμπούλα" σε ΣΚΑΙ και ΕΡΤ με την αποχώρηση από το Γειά σου

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά

Η εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, μετακομίζει στην πρωινή ζώνη, σε νέα ώρα. Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 10:00, η εκπομπή, που έχει γίνει η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 και ανανεώνει το ραντεβού της κάθε πρωί, από Δευτέρα έως Παρασκευή την ίδια ώρα.

Δύο ώρες ψυχαγωγίας, διασκέδασης και ενημέρωσης, με ξεχωριστή προσέγγιση σε όλα όσα συμβαίνουν και μας ενδιαφέρουν. Η εκπομπή έχει κέφι, χαμόγελο και καλή διάθεση.

Συναντήσεις, συζητήσεις, ρεπορτάζ, ωραίες ιστορίες, αφιερώματα και όλα όσα έχουν αξία βρίσκουν τη θέση τους σ’ ένα πρωινό πρόγραμμα, που θέλει να δει –και να παρουσιάσει– την καθημερινότητα όπως της αξίζει. Με ψυχραιμία, σκέψη και χαμόγελο.

Η σεφ Γωγώ Δελογιάννη ετοιμάζει τις πιο ωραίες συνταγές, ενώ ειδικοί απ’ όλους τους χώρους απαντούν και προτείνουν λύσεις σε καθετί που μας απασχολεί.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, μαζί με τη δημιουργική παρέα τους, θα διασκεδάζουν και θα μοιράζονται όμορφες στιγμές με τους τηλεθεατές κάθε πρωί, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 12:00.