Πολύ ευχάριστα νέα για τη Μαρία Μπεκατώρου - Έγινε γνωστό πως...

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου
Instagram / Μαρία Μπεκατώρου

Όσο η Μαρία Μπεκατώρου "μοιράζει εγκεφαλικά" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές (δείτε τις εδώ), ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την τηλεοπτική της καριέρα. Είχε γίνει γνωστό, καιρό τώρα, πως το The Chase είχε πάρει το πράσινο φως για άλλη μία σεζόν, όμως δεν είχε ανακοινωθεί τίποτε.

Την Δευτέρα 4/9, λοιπόν, το κανάλι δημοσιεύοντας το πρώτο trailer με την παρουσιάστρια όμως το επιβεβαίωσε, ενώ έτσι ανακοινώθηκε η ημερομηνία και η ώρα της πρεμιέρας. Μάλιστα, έγινε γνωστό πως σστην παρέα τηςθα προστεθεί ένα ακόμη άτομο πέρα από το Γεράκι, τον Αδέκαστο επιθεωρητή, το Βουνό και τη Γυναίκα με τα Μαύρα. Το πρόσωπό του, βέβαια δεν φάνηκε...

Δείτε επίσης: Mε εντυπωσιακό μακρύ παλτό και σακούλες στα χέρια - Η χαλαρή βόλτα της Μπεκατώρου με το σύζυγό της

Πότε κάνει πρεμιέρα η Μαρία Μπεκατώρου με το The Chase

Ποιος είναι ο 5ος chaser της εκπομπής

Ο πέμπτος κυνηγός είναι και πολύ μικρός σε ηλικία (δείτε εδώ επίσης που πήγε να σωριαστεί στον αέρα του The Chase η Μαρία Μπεκατώρου).

Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για τον Νικόλα Παχή, ο οποίος είναι ο μικρότερος κυνηγός. Είναι μόνο 23 χρονών και οι γνώσεις του είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Ο 23χρονος κυνηγός, πριν από λίγες ημέρες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα είναι από την καινούρια σεζόν στο Chase, ως κυνηγός και όχι ως παίκτης πια.

Ο 5ος κυνηγός είχε περάσει από το πλατό του παιχνιδιού γνώσεων παλιότερα ως παίκτης, ενώ τώρα θα τον δούμε σε νέο ρόλο, ο οποίος ομολογουμένως θα είναι και πιο απαιτητικός.

Ο ίδιος μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό του λαγαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία του από το πλατό του Chase, και στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραφε τα εξής:

«Και επίσημα ξεκινά μια νέα περιπέτεια στην ζωή μου!!

Θα είμαι ο πέμπτος κυνηγός για την τρίτη σεζόν του Chase!!

Πολλά ευχαριστώ στην παραγωγή του παιχνιδιού που με εμπιστεύτηκε, στην @mariampekatwrou και τους υπόλοιπους chasers @dimakispan @dr.mariamarkou @alexiou_elias @bill_daydreamer_fassias που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή!»

Ο Νικόλας έχει καταγωγή από την Κέρκυρα. Έχει τελειώσει το τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών σπουδών του Πανεπιστημίου της Παντείου. Επίσης, του αρέσουν πολύ τα αθλήματα, η μαγειρική και επιπλέον συμμετέχει και σε μία ερασιτεχνική θεατρική ομάδα. Τέλος, παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν ως συντάκτης σε αθλητικό site.