«Μετακόμισε» την τελευταία στιγμή - Από το OPEN στον ALPHA και στη Super Κατερίνα

Πρόσωπο έκπληξη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram/@superkaterinatv
Instagram/@superkaterinatv

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον ALPHA, με την Super Κατερίνα, από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, με την ανανεωμένη της ομάδα μετά την αποχώρηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση για τη μεταγραφή του στο MEGA) και όλα δείχνουν πως είναι πανέτοιμη. Τρεις ημέρες πριν την πρεμιέρα, όμως, "έσκασε" ανακοίνωση στο Instagram για άλλο ένα νέο μέλος της παρέας της στο πλατό.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που πρόσφατα έκανε την εμφάνισή του στην τηλεόραση και φέτος το καλοκαίρι το γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή του OPEN, Καλοκαίρι Yes.

Η νέα μεταγραφή στη Super Κατερίνα

Πρόκειται για την Αγγελική Μανουσάκη, η οποία είναι αστρολόγος και κατάφερε να αποκτήσει ένα τεράστιο κοινό μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όπου μιλά για τα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου και τα αναλύει με χιουμοριστικά βίντεο, κάτι που την κάνει ακόμη πιο προσιτή.

«Η αγαπημένη σου ζωδιού ξεκινάει στην Super Κατερίνα», έγραψε η ίδια σε story την Παρασκευή 8/9.

Δείτε επίσης: Με κάδρα, ροζ πούπουλα και σουέτ πολυθρόνα - Το παραμυθένιο καμαρίνι της Καινούργιου στον Alpha

Αγγελική Μανουσάκη Super Κατερίνα

Η επίσημη ανακοίνωση του Αlpha για τους πρώτους καλεσμένους της εκπομπής

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, για τρίτη χρονιά στον Alpha, με την πιο super διάθεση, μαζί με την παρέα της. Η ομάδα της Super Κατερίνα έρχεται καθημερινά, με την πιο ζεστή «καλημέρα», για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα πρωινά μας.

Μαζί με την Κατερίνα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Χάρης Λεμπιδάκης αναλύουν και σχολιάζουν όλα τα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, από την ενημέρωση έως την ψυχαγωγία. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με το καυστικό του σχόλιο και τις καίριες παρεμβάσεις του, δίνει το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα.

Η πιο δυνατή δημοσιογραφική ομάδα βρίσκεται πάντα στην καρδιά των εξελίξεων, με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικά ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων.

Ο Πέτρος Συρίγος, ο καταξιωμένος chef με τις ευφάνταστες και εντυπωσιακές συνταγές του, δίνει καθημερινά λύση στο ερώτημα κάθε νοικοκυράς και… νοικοκύρη «τι να μαγειρέψω σήμερα».

Αγαπημένοι καλλιτέχνες και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική, πιο ανθρώπινη πτυχή του εαυτού τους.

Η πιο αυθόρμητη πρωινή συντροφιά επιστρέφει ανανεωμένη!

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Αργυρώ και τον Αστέρη από τον «Σασμό».

«Super Κατερίνα» από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα από Δευτέρα εώς Παρασκευή, στις 10:00 π.μ. στον Alpha!

Κατερίνα Καινούργιου

  • Project manager: Θέμης Μάλλης
  • Αρχισυνταξία: Γιώργος Μιχαηλίδης, Ευφημία Δήμου
  • Αρχισυντάκτης οπτικοποίησης Μίνα Τζανετάτου
  • Σκηνοθέτης: Δημήτρης Σταματοπουλος
  • Executive Producer: Ντόρα Πνευματικάτου
  • Οργάνωση Παραγωγής: Τέτα Τσαβδαρίδου
  • Παραγωγή: Barkingwell