Ο μονομάχος: Πρεμιέρα για τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΣΚΑΙ - «Εδώ θα περνάμε καλά, εδώ θα...»

Τα πρώτα λόγια στο τηλεοπτικό κοινό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο μονομάχος: Πρεμιέρα για τον Χρήστο Φερεντίνο στον ΣΚΑΙ - «Εδώ θα περνάμε καλά, εδώ θα...»

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε με πολλές ανατροπές, εκπλήξεις κι αλλαγές. Μια από αυτές ήταν και η μεταγραφή του Χρήστου Φερεντίνου στον ΣΚΑΙ, μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας στον ALPHA. Σε αντίθεση, λοιπόν, με την κρατική τηλεόραση που αποφάσισε να παγώσει δυο αποψινές της πρεμιέρες (δείτε εδώ για ποια project πρόκειται) το κανάλι του Φαλήρου έκανε την μια πρεμιέρα μετά την άλλη.

Μετά λοιπόν το νέο τηλεπαιχνίδι του Μάρκου Σεφερλή, ήρθε ο Μονομάχος με τον Χρήστο Φερεντίνο να καλησπερίζει με χαμόγελο και τρισευτυχισμένος το τηλεοπτικό κοινό.

Τα πρώτα λόγια του Χρήστου Φερεντίνου

«Καλησπέρα σας, καλησπέρα σε όλους. Καλησπέρα στην ομάδα των Μονομάχων. Καλησπέρα στους ανθρώπους του ΣΚΑΪ που μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο εδώ στον σταθμό, στο σπίτι τους και πρώην σπίτι μας γιατί από εδώ ξεκίνησα την τηλεοπτική μου διαδρομή πριν από αρκετά χρόνια. 1993, ήταν όλα διαφορετικά βέβαια τότε. Σκεφτείτε ότι τότε έβγαιναν τα κινητά και είχαμε τις λεγόμενες «παντόφλες» ενώ τώρα φτάσαμε στην τεχνητή νοημοσύνη. Πολλά αλλάζουν πολλά όμως παραμένουν στα ίδια. Παραδείγματος χάρη εγώ, ακόμα τα παιδεία παίζει. Εδώ θα περνάμε καλά, θα μοιράζουμε χρήμα και θα μαθαίνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων στα πρώτα του λόγια ο Χρήστος Φερεντίνος.

Τι είναι ο μονομάχος

Ο μονομάχος είναι ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι, με εκατομμύρια fans εντός και εκτός τηλεόρασης σε όλο τον κόσμο που βασίζεται στο format “1 vs 100” της εταιρείας Banijay Rights και έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Ένας διαγωνιζόμενος παίζει εναντίον 100 αντιπάλων, οι οποίοι αποκαλούνται «The Mob». Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα πρέπει να απαντήσει σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών που τίθενται ταυτόχρονα και σε εκείνον αλλά και στους 100.

Αν ο Μονομάχος ή κάποιο μέλος του Mob δώσει λάθος απάντηση, αποκλείεται από το παιχνίδι. Όσα περισσότερα μέλη του Mob αποκλείσει ο Μονομάχος, τόσο περισσότερα χρήματα κερδίζει. Στόχος είναι ο «παίκτης – Μονομάχος» να αποκλείσει κάθε μέλος του «Mob» και να μείνει μοναδικός νικητής, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ ή το μέγιστο ποσό που μπορεί να καταφέρει!

Όταν ο «παίκτης – Μονομάχος» ολοκληρώσει τη διεκδίκησή του απέναντι στο «Mob» εκτοπίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους αντιπάλους, ένας από τους 100 παίρνει τη θέση του και χρίζεται ο επόμενος Μονομάχος.