The Chase: Πρεμιέρα στα πορτοκαλί για τη Μαρία Μπεκατώρου - Οι σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι

Θα γίνει χαμός και φέτος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The Chase: Πρεμιέρα στα πορτοκαλί για τη Μαρία Μπεκατώρου - Οι σημαντικές αλλαγές στο παιχνίδι

Η Μαρία Μπεκατώρου έκανε την Δευτέρα 18/9 πρεμιέρα λίγο μετά τις 18:30 στο Mega με το τηλεπαιχνίδι, που αγάπησε από την περσινή τηλεοπτική σεζόν, The Chase (δείτε εδώ τις αλλαγές, που έγιναν φέτος).

Η αγαπημένη παρουσιάστρια με το πορτοκαλί της κοστούμι και την καλή διάθεση, που τη διακατέχει έκανε πρεμιέρα, λέγοντας τα πρώτα της λόγια και περνώντας πολύ γρήγορα στο παιχνίδι της καταδίωξης.

Η πρεμιέρα της Μαρίας Μπεκατώρου στο The Chase

Η οικογένεια των Chasers, «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» καλωσόρισαν με χαρά το νέο τους μέλος «Super αγόρι», που ήρθε για να συμπληρώσει το βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού.

The Chase - Μπεκατώρου

Η εξομολόγηση λίγο πριν την πρεμιέρα

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε σήμερα Πέμπτη 14/9 η Μαρία Μπεκατώρου, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της στο MEGA. Η παρουσιάστρια που έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα.

Εκτός των επαγγελματικών της, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο που είναι το στήριγμα της. Είναι μαζί από το 1999 και παρά τις δυσκολίες που έχουν περάσει, παραμένουν μέχρι και σήμερα ευτυχισμένοι και ενωμένη. Επίσης, μίλησε και για την απώλεια του μπαμπά της.

«Κάτι συζητάμε και κάτι μπορεί να γίνει. Έχουν πέσει ιδέες. Έχει σχέση με ένα project που έχει στο μυαλό του το κανάλι, το οποίο με βρίσκει σύμφωνη αλλά είναι πολύ αρχή», αποκάλυψε σχετικά με τα επαγγελματικά της και τις συζητήσεις με το κανάλι.

«Ο Αντώνης είναι έξω από τον χώρο αλλά στη αρχή είχε ζοριστεί στην αρχή αλλά πλέον όταν ξέρει ότι θα ζοριστεί, δεν έρχεται. Είμαστε από το 1999 μαζί», ανέφερε για τον σύζυγό της και συνέχισε «Υπήρχαν στιγμές γκρίνιας αλλά αυτό φεύγει με θετικό συναίσθημα. Έχει τρέλα και ο Αντώνης. Είναι ωραία προσωπικότητα αλλά είναι διαφορετικός από εμένα. Εμένα μου αρέσει που είναι διαφορετικός. Φαντάσου να ήταν σαν και εμένα;».

Δεν δίστασε επίσης να αναφερθεί και στην απώλεια του μπαμπά της: «Με συγκινεί ο μπαμπάς μου που δεν είναι εδώ για να δει αυτά που έχω καταφέρει. Λέω “γιατί δεν είσαι εδώ”. Κάθε φορά που ζητάω κάτι από τον Θεό, το ζητάω και από τον πατέρα μου. Πρόλαβε να με δει μόνο στην αρχή και τότε δεν ήταν καλά, και του έλεγα “καταλαβαίνεις τί έχω καταφέρει” και κούναγε το κεφάλι», εξομολογήθηκε.