Mega: ''Έσκασαν'' τα ευχάριστα για την Αγγελική Νικολούλη

Εξελίξεις για το ''Φως στο τούνελ''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αγγελική Νικολούλη μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι επιστρέφει πίσω στα τηλεοπτικά της καθήκοντα και στο πλατό του Mega με το κανάλι να ανακοινώνει την Τρίτη (3/10) την επίσημη πρεμιέρα για το ''Φως στο τούνελ''.

Δείτε επίσης: Φως στο Τούνελ: Ανανεωμένη η Αγγελική Νικολούλη με μωβ σατέν φόρεμα - Εντυπωσιακή η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της πριν την πρεμιέρα

H επίσημη ανακοίνωση του Mega για την πρεμιέρα του ''Φως στο τούνελ''

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει με το «Φως στο Τούνελ», στο MEGA.

Στο μικροσκόπιο της δημοσιογράφου – ερευνήτριας, μπαίνουν για 29η τηλεοπτική σεζόν, υποθέσεις που ζητούν απαντήσεις. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστα εγκλήματα, περίεργοι θάνατοι και πολύκροτες ιστορίες που απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη.

Δυνατή έρευνα με την ενεργή συμμετοχή τηλεθεατών και έμπειρων ειδικών συνεργατών. Με ανανεωμένη την ομάδα της, η βραβευμένη δημοσιογράφος θα επιχειρήσει για ακόμη μία χρονιά να φωτίσει υποθέσεις που παραμένουν στο σκοτάδι. Σε όλα αυτά τα χρόνια ερευνών το «Τούνελ» έχει εντοπίσει περισσότερους από 1.800 αγνοούμενους σε 950 εκπομπές, ενώ έχει συμβάλει αποτελεσματικά και στην εξιχνίαση 27 δολοφονιών.

«ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»

ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:20

#FosStoTounel

Η ανακοίνωση του MEGA για την Αγγελική Νικολούλη

«Το MEGA ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη.

Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εξιχνίαση των πιο πολύπλοκων υποθέσεων. Η αναγνώριση της προσφοράς της στην έρευνα έχει τιμηθεί, διαχρονικά, με πολλαπλές διακρίσεις. Η αξία και η αποτελεσματικότητά της έχουν χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση του κόσμου. Η πρωτοκαθεδρία τής εκπομπής της έχει καταγραφεί με τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στην τηλεθέαση.

Η Αγγελική Νικολούλη, με τον επαγγελματισμό, την επιμονή και το αλάνθαστο ένστικτό της έχει συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση και των πιο δύσκολων γρίφων, και θα συνεχίσει με αμείωτο ζήλο την αποκαλυπτική της έρευνα.

Το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει το φθινόπωρο στο MEGA ανανεωμένο και δυνατό για να ρίξει φως σε νέες, σκοτεινές ιστορίες», γράφει η ανακοίνωση.

Η ίδια, μάλιστα, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε και το πρώτο trailer στο προφίλ της στο Instagram.