Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Νίκο Χατζηνικολάου - Έγινε γνωστό πως...

Η αποκάλυψη του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Χατζηνικολάου το προηγούμενο διάστημα παρουσίαζε στο κανάλι του ΑΝΤ1 την εκπομπή Πρόσωπο με πρόσωπο, ωστόσο τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω και ο σταθμός εξέδωσε ανακοίνωση για τον πρώτο του καλεσμένο.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο του χώρου, που έχει διαγράψει μία λαμπρή πορεία, είναι γυναίκα και αυτό το διάστημα παρουσιάζει ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια.

Δείτε επίσης: Με γυαλιά ηλίου και πλούσια μαλλιά - Αυτός είναι ο τρίτος γιος του Νίκου Χατζηνικολάου από το γάμο με την Τσολακάκη

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Νίκο Χατζηνικολάου και την πρώτη του καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω

«Συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τη σπουδαία τους διαδρομή, καλεσμένοι που αναδεικνύουν άγνωστες πλευρές της ζωής τους, εξομολογήσεις που θα συγκινήσουν με την αλήθεια τους, συνεντεύξεις με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Το «Ενώπιος Ενωπίω», που πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, επιστρέφει την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 24:00. Στην πρεμιέρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί τη Ζέτα Μακρυπούλια, σε μια εξομολόγηση καρδιάς. Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά για όλους και για όλα.

Η κινηματογραφική και η τηλεοπτική της επιτυχία πόσο άλλαξαν τη ζωή της; Τι λέει για τη σχέση της με το θεατρικό σανίδι; Γιατί αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια; «Ενώπιος Ενωπίω», με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Πρεμιέρα την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 24:00», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ANT1.

Ζέτα Μακρυπούλια Ενώπιος Ενωπίο

Οι σπάνιες φωτογραφίες της παρουσιάστριας με την οικογένειά της

Ένα ονειρικό Σαββατοκύριακο πέρασε η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία άφησε για λίγο πίσω της τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε μέχρι την Ευρυτανία για την βάφτιση του ανιψιού της και γιου του αγαπημένου αδερφού της, Άκη, η οποία έλαβε χώρα στην Ιερά Μονή της Παναγιάς του Προυσού.

Ο μπέμπης πλέον ονομάζεται Κωνσταντίνος και η περήφανη θεία δημοσίευσε φωτογραφίες από το μυστήριο μαζί με όλη την οικογένεια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα, με μακριά μανίκια, βολάν, πολλά χρώματα και λουλούδια (δείτε εδώ τι περιλαμβάνει η διατροφή της και έχει αυτό το κορμί).

«Επιστροφή στις ρίζες των παππούδων μου! Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν γεμάτο αγάπη, γέλιο, συγκίνηση, χορό, φύση και οικογένεια! Αφορμή η βάπτιση του ανιψιού μου, που έγινε στη μονή της Παναγίας του Προυσού. Ο μικρός Κωνσταντινος μας ένωσε και μετά από πολλά χρόνια απόλαυσα ξανά διακοπές με την οικογένεια μου και με αγαπημένους οικογενειακούς φίλους!», έγραψε, μάλιστα, στη λεζάντα.