Δύο οι επιλογές του OPEN για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Καμπουράκη - Ποιος θα βρεθεί στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη

Οι σκέψεις και τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο Δημήτρης Καμπουράκης ανακοίνωσε ξαφνικά πως αποχωρεί από την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, αλλά και από το κανάλι του OPEN, προκαλώντας σοκ στους τηλεθεατές, αλλά και στους συνεργάτες του (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση). Ο σταθμός, ωστόσο, έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Παρασκευή 10/11, λοιπόν, οι αρμόδιοι φαίνεται πως δεν επιθυμούν να βάλουν ξανά κάποιον άντρα στο πλευρό του Παναγιώτη Στάθη, αλλά στόχος τους είναι να συμφωνήσουν με μία γυναίκα δημοσιογράφο.

Τα δύο επικρατέστερα ονόματα για την αντικατάσταση του Δημήτρη Καμπουράκη στο OPEN

Δύο είναι, μάλιστα, τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Ο λόγος για την Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από το MEGA (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο για τη δυσαρέσκεια με τον Σταμάτη Μαλέλη), αλλά και η Χρύσα Φώσκολου, η οποία ανήκει ήδη στο δυναμικό του καναλιού.

Με την πρώτη ο Παναγιώτης Στάθης έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στον ΑΝΤ1, επομένως η χημεία τους είναι γνωστή. Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει ακόμη κάποια επίσημη πρόταση, όπως και στη δεύτερη περίπτωση.

Το ξεκαθάρισμα του Παναγιώτη Στάθη για τη σχέση του με τον πρώην συνεργάτη του

Τη Δευτέρα 30/10, ο Παναγιώτης Στάθης, με τον οποίο παρουσίαζαν από κοινού την εκπομπή Ώρα Ελλάδος, θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, απαντώντας στα σχόλια που έγιναν και ανέφεραν πως οι δυο παρουσιαστές τσακώθηκαν και αυτός είναι ο λόγος αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη από την εκπομπή και γενικά από το κανάλι.

«Είδατε τις ανακοινώσεις του σταθμού και του Δημήτρη. Να πω βέβαια, ότι είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία με τον Δημήτρη, ανέφελη συνεργασία, επιτυχημένη θεωρώ, πάρα πολύ επιτυχημένη. Να πω ακόμα ότι μου προκαλούν θλίψη αναφορές ότι τσακώθηκα με τον Δημήτρη, άκουσα μάλιστα ότι δεν του ευχηθήκαμε χρόνια πολλά. Εντάξει, ανοησίες είναι όλα αυτά», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης.

«Να του ευχηθώ να είναι όλα καλά! Καλή συνέχεια και περαστικά», συνέχισε.