YFSF: 2 παρουσιαστές και 2 ηθοποιοί - Τα πρόσωπα που θέλει ο ΑΝΤ1 για να βρίσκονται στην κριτική επιτροπή

Ονόματα πολύ γνωστά στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
YFSF: 2 παρουσιαστές και 2 ηθοποιοί - Τα πρόσωπα που θέλει ο ΑΝΤ1 για να βρίσκονται στην κριτική επιτροπή

Οι συζητήσεις για την επιστροφή του Your Face Sounds Familiar έχουν ξεκινήσει, με τον ΑΝΤ1 να έχει πραγματοποιήσει ήδη τηλέφωνα τόσο για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή όσο και για τους παίκτες που θα μεταμφιέζονται επί σκηνής.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα σήμερα Τρίτη 21/11 μετέφερε κάποια από τα ονόματα που έχουν μιλήσει με το κανάλι για να καθίσουν σε μια από τις καρέκλες των κριτών. Πρόκειται για δυο επιτυχημένους παρουσιαστές και δυο ηθοποιούς.

Αυτή φαίνεται πως θα είναι η κριτική επιτροπή του YFSF

Ο ΑΝΤ1 θα επιθυμούσε στις θέσεις των κριτών να βρεθούν η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς (ο οποίος ωστόσο είχε ραντεβού με τον ΣΚΑΙ), η Κατερίνα Παπουτσάκη αλλά και ο Θανάσης Αλευράς. Μάλιστα, τα ονόματα αυτά δίνουν από τον σταθμό όταν τους ρωτάνε οι υποψήφιοι διαγωνίζομενοι.

YFSF Κριτές

Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια

Σε μία άκρως ανταγωνιστική σεζόν, όπου τα πράγματα αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες στα προγράμματα, το Your Face Sounds Familiar δεν γινόταν να ξεφύγει από τον... κανόνα. Οι πρώτες πληροφορίες στην αρχή της σεζόν ήθελαν το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1 να μπαίνει στον «πάγο», και ενώ μάλιστα είχαν ξεκινήσει οι προετοιμασίες (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες), αφού υπήρχε εντολή άνωθεν να δοθεί προτεραιότητα στη μυθοπλασία. Τελικά όμως οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Μάλιστα, έχει «κλειδώσει» το όνομα της παρουσιάστριας! Η Μπέττυ Μαγγίρα αναμένεται να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, κάτι που είχε ακουστεί και στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του youweekly.gr, αυτή ήταν μία από τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί από την πλευρά του καναλιού εκείνη την περίοδο, για να κλείσουν την μεταξύ τους συμφωνία και η παρουσιάστρια δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκειά της όταν αυτό το σενάριο φαινόταν να απομακρύνεται με ανθρώπους από τον ΑΝΤ1 να επικαλούνται λόγους budget. Πρόκειται άλλωστε για ένα απ' τα πιο ακριβά projects του σταθμού.