Φειδίας και Σωτήρης μαζί στο ντουζ - Το στιγμιότυπο από το χθεσινό 22/11 live stream του Fame Story που σχολιάστηκε

Ανησύχησαν οι υπόλοιποι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φειδίας και Σωτήρης μαζί στο ντουζ - Το στιγμιότυπο από το χθεσινό 22/11 live stream του Fame Story που σχολιάστηκε

Το Fame Story έχει ξεκινήσει να προβάλλεται και μέσω live streaming στο διαδίκτυο, όπου οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να δουν τι συμβαίνει κάθε λεπτό μέσα στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας. Πλέον λοιπόν, δεν κόβεται τίποτα στο μοντάζ, αντιθέτως ότι γίνεται ανάμεσα στα παιδιά γίνεται κατευθείαν γνωστό.

Σήμερα Πέμπτη 23/11 λοιπόν, στην εκπομπή Super Κατερίνα πρόβαλλαν έναν στιγμιότυπο από το χθες 22/11, το οποίο είχε πολύ ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, η συνάντηση δυο διαγωνιζόμενων στην τουαλέτα και χαρακτηριστικά στο ντουζ, προκάλεσε την ανησυχία των υπολοίπων μέσα στο σπίτι.

Το συνέβη με Φειδία και Σωτήρη στο Fame Story

Ο Φειδίας μαζί με τον Σωτήρη έμειναν για πολύ ώρα μέσα στο ντουζ με τους συμπαίκτες τους να αρχίζουν να ανησυχούν μήπως έχει συμβεί κάτι. Η Άννα και ο Δημήτρης λοιπόν, πήγαν να δουν τι έχει συμβεί.

Όλοι στο πλατό του Super Κατερίνα σχολίασαν πως ήταν λογικό οι άλλοι διαγωνιζόμενοι να ήθελαν να βγουν για να μπει και κάποιος άλλος για μπάνιο, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό γιατί απομονώθηκαν για να συζητήσουν.

Να σημειώσουμε πως αυτή την φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έκανε αιχμηρά σχόλια για το μουσικό reality, αφού τις προηγούμενες ημέρες είχε ξεσπαθώσει ενάντιας του Fipster και της συμπεριφοράς του.

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τα επόμενα επεισόδια

Χθες στην εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος ο Νικόλας Ραπτάκης, που είναι καθηγητής στο αγαπημένο reality της Μουσικής Ακαδημίας.

Μεταξύ άλλων θεμάτων που συζητήσαν έθιξαν και το γεγονός, πως ακόμα δεν έχουν στολίσει στο σπίτι των σπουδαστών, μάλιστα η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, είχε τηλεφωνική σύνδεση με τον παρουσιαστή και παραγωγό του show, Νίκο Κοκλώνη, ώστε να τον ρωτήσει. Πρωτύτερα, η ίδια είχε κάνει ζωντανά μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τι είπε).

«Γιατί δεν έχετε στολίσει ακόμα στο σπίτι;», είπε αρχικά στο τηλέφωνο η δημοφιλής παρουσιάστρια. «Θα στολίσουμε το σπίτι το Fame Story με διαδικασία, τα παιδιά. Θα βάλουν το αστέρι, θα δούμε ποιος. Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω πότε, ούτε το ποιος θα βάλει το αστέρι! Εκεί είναι η ίντριγκα», της απάντησε ο επιχειρηματίας και έληξαν τη σύνδεση.