The 2night show: «Καλό ταξίδι φίλε μου» - Το συγκινητικό βίντεο στην έναρξη της εκπομπής λίγο μετά την κηδεία του Μάνου Καμπίτη

Συντετριμμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
The 2night show: «Καλό ταξίδι φίλε μου» - Το συγκινητικό βίντεο στην έναρξη της εκπομπής λίγο μετά την κηδεία του Μάνου Καμπίτη

Διαφορετική από τις άλλες φορές ήταν η χθεσινή 27/11 έναρξη της late night εκπομπής του ΑΝΤ1, The 2night show. Ο παρουσιαστής αυτής, Γρηγόρης Αρναούτογλου, τις τελευταίες ημέρες βιώνει ένα απίστευτο πένθος αφού ο καλός του φίλος και συνεργάτης, Μάνος Καμπίτης, δεν είναι πια εν ζωή.

Την είδηση αυτή είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος ο παρουσιαστής, από την προηγούμενη Πέμπτη, με μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε την εδώ). Το μεσημέρι της Παρασκευής 24/11 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του και στην πρώτη εκπομπή της εβδομάδας, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια αφιέρωση στον Μάνο με ένα βίντεο που περιείχε πολλές κοινές τους αναμνήσεις.

Η διαφορετική έναρξη στο The 2night show

«Η σημερινή εκπομπή αφιερώνεται στον άνθρωπο που ταξίδεψα μαζί του σε όλο τον πλανήτη. Και τώρα ταξιδεύει μόνος του. Μάνο Καμπίτη καλό ταξίδι φίλε μου» έγραφε το μήνυμα και στη συνέχεια προβλήθηκαν φωτογραφίες του Μάνου Καμπίτη.

Ο Μάνος ήταν σκηνοθέτης της εκπομπής Όμορφος Κόσμος το πρωί και με τον Γρηγόρη είχαν αναπτύξει κατά το πέρασμα τον χρόνο μια πολύ όμορφη φιλία με πολλές αναμνήσεις από κοινά ταξίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει ο γνωστός σκηνοθέτης από τις Αχαρνές χρειάστηκε να κάνει ένα χειρουργείο για προληπτικούς λόγους και μετά την επέμβαση κι εφόσον είχε επιστρέψει στο δωμάτιο του νοσοκομείου, συνέβη το μοιραίο.