Ναταλία Γερμανού: Στον αέρα το Secret Song στον ALPHA - Πώς εμπλέκεται ο Νίκος Κοκλώνης

Τα προβλήματα που ανησυχούν την παραγωγή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Στον αέρα το Secret Song στον ALPHA - Πώς εμπλέκεται ο Νίκος Κοκλώνης

Η Ναταλία Γερμανού, πέρα από την εκπομπή της «Καλύτερα Δε Γίνεται», η οποία βγαίνει στον αέρα τα τελευταία έξι χρόνια, την σεζόν που πέρασε παρουσίασε και δύο επεισόδια του βραδινού show με τίτλο «Secret Song» στον ALPHA. Πρόκειται για ένα project στο οποίο διάσημοι πήγαιναν ως καλεσμένοι και άνθρωποι οι οποίοι τους γνωρίζουν πολύ καλά, τους ετοιμάζουν εκπλήξεις με τα αγαπημένα τους τραγούδια, με τα δάκρυα να βγαίνουν αβίαστα κάθε φορά.

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα φαίνεται πως "κέρδισε" το τηλεοπτικό κοινό, αφού τα νούμερα τηλεθέασης έσπασαν ρεκόρ και τα σχόλια στα social media ήταν πολύ θετικά (δείτε εδώ τον πανζουρλισμό που ακολούθησε και τη δημόσια συγγνώμη της παρουσιάστριας). Αυτό οδήγησε το κανάλι στο να αναζητήσει τρόπους για να πραγματοποιήσει γυρίσματα για άλλα έξι επεισόδια.

Προβλήματα με τη Ναταλία Γερμανού και το Secret Song στον ALPHA

Σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα Real ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά κι αυτό γιατί ακόμα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ούτε για το «Just the 2 of us», την παραγωγή του Νίκο Κοκλώνη, η οποία χρησιμοποιούσε το ίδιο πλατό με το «Secret song».

Πρόβλημα υπάρχει ακόμη και στην εύρεση καλεσμένων, διότι κάθε επεισόδιο απαιτεί δεκάδες πρόσωπα, αφού στόχος είναι να παρουσιαστούν περίπου έξι με οκτώ ιστορίες. Όλα αυτά μαζί φαίνεται πως μεγαλώνουν το ρίσκο, άρα και τις αμφιβολίες για όποια εταιρεία παραγωγής αναλάβει να φέρει σε πέρας τα επόμενα επεισόδια του show. Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως δεν έχει βρεθεί κάποιος να εγγυηθεί στο κανάλι πως θα μπορέσει να υλοποιήσει και τα έξι επεισόδια. Έτσι η παρουσιάστρια, αλλά και το πρόγραμμα είναι στον αέρα...

Το φιλί στο στόμα της Τουμασάτου με την Λούπη και η ψυχολογική κατάρρευση του Νίνο στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 12/11 η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA, το The Secret Song, που έκρυβε εκπλήξεις και μεγάλες συγκινήσεις. Το μουσικό show έχει προβληθεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης με τεράστια επιτυχία και επιτέλους ήρθε και στη χώρα μας.

Η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη καλησπέρισε τους τηλεθεατές και εξήγησε τι θα παρακολουθήσουμε λέγοντας χαρακτηριστικά:

Δείτε επίσης: «Ζητώ συγγνώμη αλήθεια»: Η ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού μετά την πρεμιέρα του Secret Song - Πανζουρλισμός στο Twitter

«Τι πλατό είναι αυτό! Ποπο τι ωραίο κοινό είστε εσείς. Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε. Αυτό είναι το “The Secret Song” που ακούγατε και ακούγατε. Αυτό είναι λοιπόν. Το ομορφότερο τηλεοπτικό event στην ελληνική τηλεόραση. Πάμε όλοι μαζί να “βουτήξουμε” στις ιστορίες των τραγουδιών και να φέρουμε στην επιφάνεια εκείνα τα συναισθήματα που παλεύουν να εκφραστούν. Να δούμε ανθρώπους αγαπημένους που θα κάτσουν σ’ αυτή εδώ τη λευκή πολυθρόνα και να τους δούμε από μια άλλη οπτική.

Αυτοί οι καλεσμένοι θα αφήσουν τους εαυτούς τους ελεύθερους, να εκπλαγούν, να συγκινηθούν, ακόμη και να τσαλακωθούν κάποιες φορές. Όλα αυτά γιατί μαζί με εσάς και το κοινό που είναι εδώ στο πλατό μαζί μου θα βρεθούν μπροστά σε μια έκπληξη. Ένα τραγούδι που αγαπούν, ένα τραγούδι που κάτι πολύ σημαντικό σημαίνει για τη ζωή τους και ερμηνεύεται από έναν καλλιτέχνη. Πολλές φορές και από περισσότερους. Μια μοναδική εμπειρία. Μια υπέροχη μουσική παράσταση, που θα τους μείνει αξέχαστη».

Απέναντι από την παρουσιάστρια υπήρχε μια λευκή πολυθρόνα, στην οποία πρόσωπα από το χώρο του θεάματος κάθισαν και τα συναισθήματα ήταν πολλά και διάφορα.

"Λύγισε" ο Μιχάλης Αεράκης βλέποντας στη σκηνή τον γιο και τη σύζυγό του

Η έκπληξη που περίμενε ο Μιχάλης Αεράκης ήταν από την οικογένειά του. Στη σκηνή ανέβηκε ο γιος του, Σπύρος, αλλά και η σύζυγός του, Βάλια. Μαμά και γιος είχαν δίπλα τους και αγαπημένα πρόσωπα του ηθοποιού και όλοι μαζί του χάρισαν αυτή την ξεχωριστή στιγμή. Το τραγούδι που ερμηνεύτηκε για τον Μιχάλη Αεράκη ήταν του Νίκου Ξυλούρη “Ήταν μια φορά”, το οποίο τον “ταξίδεψε” στα παιδικά του χρόνια και στη πατρίδα του, την Κρήτη.

«Παναγία μου, Παναγία μου! Δεν μπορώ να μιλήσω… Ξέρεις τι μου θύμισες; Τον συγχωρεμένο τον πατέρα σου που έκανε κάτι τέτοια και να που ήρθε σε εμένα με πρόσωπα πολύ αγαπημένα. Πω πω, μεγαλεία! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ! Είχα να κλάψω πολλά χρόνια», είπε ο Μιχάλης Αεράκης συγκινημένος και αποκάλυψε ότι είναι με τη σύζυγό του 43 χρόνια μαζί.

Η έκπληξη στη Μαριάννα Τουμασάτου και το φιλί στο στόμα με την Υρώ Λούπη

Μετά τον Μιχάλη Αεράκη ακολούθησε και η Μαριάννα Τουμασάτου. Την ηθοποιό υποδέχτηκε στο πλατό η Ναταλία Γερμανού και στη συνέχεια η ίδια κάθισε στη λευκή πολυθρόνα για να δει τα πρόσωπα που θα εμφανιστούν μπροστά της. Αφού άνοιξαν τα φώτα, στη σκηνή ανέβηκε η καλή της φίλη Πέγκυ Ζήνα, η οποία ερμήνευσε το αγαπημένο τραγούδι της Μαριάννας Τουμασάτου, “Hotel California”.

Η Μαριάννα Τουμασάτου κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της τραγουδίστριας, σιγοτραγουδούσε τους στίχους και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Στο πλατό του “The Secret Song” μπήκε και η καλή φίλη της Μαριάννας Τουμασάτου, Yρώ Λούπη.

Η Υρώ Λούπη αρχικά της έδωσε ένα φιλί στο πίσω μέρος του κεφαλιού, με την Μαριάννα Τουμασάτου να ξαφνιάζεται. Έπειτα, οι δυο γυναίκες αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. «Ευχαριστώ πολύ! Ήταν φανταστικό. Είναι ένα τραγούδι που αγαπάω από πολύ μικρή, από το λύκειο και έχω απαιτήσει, όταν θα «ταξιδεύω», να το βάλουν», ανέφερε συγκινημένη η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος «έσπασε» σαν μικρό παιδί μπρος στην κόρη του

Στην καρέκλα του Secret Song με την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Όταν τα φώτα έσβησαν, λοιπόν, ήχησαν στο πλατό του Secret Song οι πρώτες νότες από το τραγούδι και τότε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αντίκρισε την αγαπημένη του κόρη, Joanne να ερμηνεύει με την μαγευτική της φωνή χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί τη συγκίνηση και την ευρύτερη συναισθηματική του φόρτιση.

Μάλιστα, ένα μικρό κορίτσι πλησίασε τον ηθοποιό για να του δώσει μια παιδική κούκλα την ώρα που προβάλλονταν στο video wall εικόνες από το παρελθόν όπου και πόζαρε είτε με την κορούλα του. Στη συνέχεια πλησίασε την νεαρή τραγουδίστρια η νονά της, Λυδία Φωτοπούλου για να ξεσπάσει σε κλάματα ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Καθήλωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα με την εξομολόγηση της

Λίγο αργότερα η Κατιάνα Μπαλανίκα κάθισε στην λευκή καρέκλα, τα φώτα έσβησαν και περίμενε να δει τι την περίμενε στη σκηνή του Secret Song. Κι αυτό, λοιπόν, ήταν το κομμάτι «Στην κουπαστή» ερμηνευμένο από την Μαριλού Κατσαφάδου, την αδελφή της, Δήμητρα και τον αδελφό της, Σπύρο μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Σταμάτη Φασουλή.

Δείτε επίσης: Κατιάνα Μπαλανίκα: Η ηλικία, η καταγωγή και οι δυο επώνυμοι άντρες που «σημάδεψαν» την ζωή της για πάντα

Βλέποντας δε το ένα πρόσωπο να διαδέχεται το άλλο στη σκηνή, η αγαπημένη ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της για να ξεσπάσει σε λυγμούς όταν εμφανίστηκε στο video wall η εγγονή της φωνάζοντας τρυφερά «γιαγιά Κατιάνα, σ’ αγαπάμε». Λίγα λεπτά αργότερα βρέθηκε πλάι στη Ναταλία Γερμανού και θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς τόσο με το τηλεοπτικό κοινό όσο και με τους καλούς της φίλους και συγγενείς.

«Το απόλαυσα πάρα πολύ, συγκινήθηκα πάρα πολύ και σας έχω και γω μια έκπληξη. Έχω μια δυσχέρεια, δεν μπορώ εύκολα να πω με λόγια αυτά που αισθάνομαι στους ανθρώπους που αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα συνέβησαν πολλά και υπάρχει ένα τραγούδι που μου έχει κολλήσει στο μυαλό. Τα λόγια του θα μπορούσαν να απευθυνθούν σε κάποιους ανθρώπους.

Κάποιους που έφυγαν, κάποιους που δεν έχουν φύγει αλλά που δεν θέλουν να με δουν ή να τους δω και κάποιους που δεν μπορούν να με δουν ή δεν μπορώ να τους δω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατιάνα Μπαλανίκα για να ερμηνεύσει, εν συνεχεία, acapella το κομμάτι «Τι σου έκανα και πίνεις».

«Διαλύθηκε» ο Νίνο αντικρίζοντας σύσσωμο το παλιό Fame Story

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής φάνηκε να διαλύθηκε ψυχολογικά αντικρίζοντας , όλα σχεδόν τα πρόσωπα που τον ανέδειξαν πριν από πολλά χρόνια μέσα από το Fame Story του ΑΝΤ1.

Ο Νίνο κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της συγκεκριμένης εμφάνισης, προκειμένου να μην καταρρεύσει, με αποτέλεσμα να ξεσπάει μια σε δάκρυα και μια σε αναστεναγμούς. Μάλιστα, όταν αντίκρισε τους δυο παιδικούς του φίλους, ο λαμπερός σταρ σηκώθηκε από την καρέκλα του και γύρισε για δευτερόλεπτα πλάτη στη σκηνή.

«Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω ότι κλαίω! Δεν το πιστεύω ότι κλαίω» αναφώνησε ο Νίνο αγκαλιάζοντας όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται στη σκηνή του Secret Song με τη Ναταλία Γερμανού να υπογραμμίζει πως «εδώ συγκινήθηκα εγώ, παιδιά, που έχω να θυμηθώ και πολλά».