I Love ΣουΚου: Η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοίνωσε την αντικαταστάτρια της Τζο Κουτσοκώστα - «Ήρθα για να μείνω», «Καλά αυτά μας τα ‘παν κι άλλοι»

Το νέο τρέιλερ της εκπομπής του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μπέττυ Μαγγίρα
Instagram / Μπέττυ Μαγγίρα

Το I Love ΣουΚου, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2023 και ξεκινήσει η νέα χρονιά έμεινε με ένα πρόσωπο λιγότερο στο πάνελ, αφού η Τζο Κουτσοκώστα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1. Στην αρχή ακούστηκαν διάφορα και υπήρξαν σπόντες (δείτε εδώ τα παράπονα και το παρακήνιο), ωστόσο η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, εξηγώντας ωστόσο πως λόγο αυτής της απόφασης έπρεπε να συμβούν αλλαγές στο πρόγραμμα.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, διέρρευσε το όνομα της αντικαταστάτριας της δημοσιογράφου, δημιουργώντας έτσι "σούσουρο" γύρω από την Σίσσυ Καλλίνη, η οποία ήταν και καλεσμένη στην εκπομπή πριν από λίγες ημέρες. Τελικά, το νέο επιβεβαιώθηκε και επίσημα, αφού την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου δημοσιεύθηκε καινούριο τρέιλερ, στο οποίο αποκαλύπτεται το πρόσωπο της και ο ρόλος της.

Δείτε επίσης: «Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη! Θα ήθελε να είναι στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα» - Ασύλληπτο κράξιμο κατά της Τζο Κουτσοκώστα μετά τη παραίτηση από το ΑΝΤ1

Το νέο τρέιλερ του I Love ΣουΚου με την Σίσσυ Καλλίνη

«Είμαι η Σίσσυ και μπαίνω κι εγώ το παιχνίδι», λέει χαρακτηριστικά η Σίσσυ Καλλίνη σε αυτό, με την Μπέττυ Μαγγίρα να της απαντά με το δικό της χιούμορ: «Καλέ, εσύ από πού μας ήρθες;». «Ήρθα για να μείνω», της απαντά εκείνη με τη σειρά της, ενώ δεν λείπει και το επικό σχόλιο από τον Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος της επισημαίνει: «Καλά αυτά μας τα ‘παν κι άλλοι».

«Δεν σας κουνάω το δάχτυλο !!! Απλά το παιχνίδι... ΤΩΡΑ αρχίζει με νέους παίκτες», γράφει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

Οι δηλώσεις που έκανε πριν αναρτηθεί το βίντεο

Για την συμμετοχή της στην εκπομπή I love ΣουΚού, μετά την αποχώρηση της Τζό Κουτσοκώστα, μίλησε η Σίσσυ Καλλίνη, το πρωί της Πέμπτης 11/1, στην εκπομπή Breakfast@star.

«Η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα έχει έναν ευφυή τρόπο να κάνει χιούμορ κι εμένα μου αρέσει πολύ, γιατί έχω κι εγώ πολύ χιούμορ. Είναι πολύ ωραίο το κλίμα, υπάρχει μια διάθεση για συνεργασία και αγκαλιά. Είναι πολύ ζεστό το κλίμα. Την δουλειά την ξέρω. Δεν είχα κάνει δοκιμαστικό το καλοκαίρι. Τώρα με πήραν τηλέφωνο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για της δηλώσεις της προκατόχου της σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει: «Δεν έχω μάθει από την οικογένειά μου να κουτσομπολεύω».

«Δεν θα το σχολιάσω, είναι λεπτή η θέση μου. Στο κάθε πράγμα υπάρχει μια αισθητική τοποθέτηση και ο καθένας τοποθετείται με βάση την αισθητική του και τη νοοτροπία του», απάντησε.

Δείτε εδώ το βίντεο: