Αννίτα Πάνια: Πρεμιέρα στο OPEN - Όλες οι λεπτομέρειες για την τηλεοπτική της επιστροφή

Το trailer από το ολοκαίνουριο project της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αννίτα Πάνια: Πρεμιέρα στο OPEN - Όλες οι λεπτομέρειες για την τηλεοπτική της επιστροφή

Η Αννίτα Πάνια, μετά την εκπομπή που έκανε με τον Ηλία Ψινάκη, επιστρέφει τηλεοπτικά με ένα δικό της και, μάλιστα, ολοκαίνουριο project στο κανάλι του OPEN. Πρόκειται για το "Next Please", το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 15:00 το μεσημέρι και θα διαρκεί περίπου τρεις ώρες.

Παρόλο που προς το παρόν δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό, βγήκε στον αέρα το trailer, το οποίο γυρίστηκε στο Allou Fun Park και έδωσε μία μικρή ιδέα από όσα θα παρακολουθήσουμε στο show το επόμενο διάστημα. Δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής στην τηλεόραση.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα που πραγματοποιούνταν το γύρισμα, πλήθος κόσμου έτρεχε να χαιρετήσει και να μιλήσει με την παρουσιάστρια, η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη, ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία οικειότητα με το κοινό που δεν θα άλλαζε με τίποτα.

Δείτε επίσης: Ο αξέχαστος γάμος Καρβέλα & Πάνια το 2010 - Έχει μείνει στην ιστορία το κόκκινο νυφικό της Αννίτας

Το trailer του Next Please με την Αννίτα Πάνια

Οι δηλώσεις που έκανε στο backstage λίγες μέρες πριν

Η ίδια είχε μιλήσει στο Πρωινό Σουσού όσο έκανε το γύρισμα, αποκαλύπτοντας για την εκπομπή της: «Θα είναι παιχνίδι απογευματινό, καθημερινό, 7 ημέρες την εβδομάδα. Έχουμε τίτλο! Λέγεται "Next Please", δηλαδή ο επόμενος να περάσει και γενικώς είναι ένα τηλεπαιχνίδι που το γουστάρω πάρα πολύ και έχουμε βάλει όλη την τρέλα μας εκεί. Θα είμαστε και μαγνητοσκοπημένοι, θα βγαίνουμε και ζωντανά τα Σαββατοκύριακα, τα κάνουμε όλα βασικά».

Δείτε επίσης: Ολόκληρος άντρας ο γιος του Καρβέλα & της Πάνια - Τα 24 χρόνια διαφοράς με την Σοφία και η δεμένη σχέση τους