Πρεμιέρα Boomers: Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη - «Θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό που παρακολουθήσατε»

Το παρακλάδι του Ράδιο Αρβύλα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα Boomers: Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη - «Θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό που παρακολουθήσατε»

Ο Αντώνης Κανάκης, την Τετάρτη 7/2, στο τέλος της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως σήμερα, Πέμπτη 8/2 θα έκανε πρεμιέρα η ολοκαίνουρια εκπομπή που ετοίμασε με την ομάδα του στο κανάλι του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τι είπε). Ο λόγος για τους Boomers. Έτσι κι έγινε, λοιπόν.

Βγήκαν στον αέρα, αφού ετοίμασαν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο και ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο αρχικά για να απολογηθεί για το χιούμορ τους και έπειτα να εξηγήσει τι θα ακολουθήσει. Όπως έχει ήδη επισημάνει, δεν θα διαφέρει πολύ από την σατιρική εκπομπή που παρουσιάζει ήδη.

Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην πρεμιέρα των Boomers

«Κυρίες και κύριοι θα ήθελα να σας ζητήσω συγγνώμη γι' αυτό που παρακολουθήσατε», είπε αρχικά και αστειεύτηκε για το βίντεο εισαγωγής που δημιούργησε με την ομάδα του.

Και έπειτα καλωσόρισε κανονικά το τηλεοπτικό κοινό, λέγοντας: «Κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στους Boomers. Έχουμε να το πούμε πολλά χρόνια αυτό. Είναι η πρώτη χρονιά, πρώτη εκπομπή. Είναι σαν το Ράδιο Αρβύλα, κάποιες φορές θα σας καλωσορίζουμε από τους Boomers. Το πλατό το έχουμε λατρέψει. Όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται εδώ είναι όλα αυθεντικά, παλιά και κάποια ιδιαιτέρως σπάνια. Δεν θα προλάβουμε να σας δείξουμε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει...».

Θρήνος στο Ράδιο Αρβύλα

Ο Αντώνης Κανάκης, τη Δευτέρα 5/2, μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, έκανε μία αναφορά στον παλιό του συνεργάτη, Αντώνη Παπαρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε πολύ μικρή ηλικία πριν από 27 χρόνια, έχοντας χάσει τη μάχη του με την λευχαιμία (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο).

Σήμερα, Τρίτη 6/2, ενημερώθηκε για ένα ακόμη τραγικό συμβάν, το οποίο μάλιστα αφορά την οικογένεια του συνεργάτη του. Η αδερφή του Αντώνη Παραρά, συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή, σχεδόν την ίδια ημέρα με εκείνον, και τα λόγια του παρουσιαστή ανατριχιάζουν.

«Κυρίες και κύριοι, ειλικρινά συγγνώμη που παίρνω τον λόγο, δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εδώ στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι, αλλά θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά, γιατί συμβαίνουν μερικά πράγματα ορισμένες φορές, με τα οποία πραγματικά τα χάνεις και δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις. Όσο και αν δεν έχουμε καθόλου όρεξη για στεναχώριες, γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε, δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά όλο τέτοια πράγματα ακούμε τον τελευταίο καιρό.

Χθες ήταν η ημέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη που συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατό του και σήμερα πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα. Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου. Όλοι μας δηλαδή. Στη μητέρα την Αριάδνη… Αριάδνη τι να σου πω, είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και θέλω να ξέρεις είσαι στη σκέψη μας. Νιώσαμε την ανάγκη που θέλαμε να το πούμε», είπε χαρακτηριστικά.