Next Please: Πρεμιέρα για την Αννίτα Πάνια – Οι πρώτες της δηλώσεις

Χαμογελαστή και ευδιάθετη στην τηλεοπτική της επιστροφή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Next Please: Πρεμιέρα για την Αννίτα Πάνια – Οι πρώτες της δηλώσεις

Λίγο μετά το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου, η Αννίτα Πάνια επέστρεψε στην τηλεόραση με το νέο τηλεπαιχνίδι του OPEN, Next Please, που θα μεταδίδεται ζωντανά, κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 15:00. Η πρεμιέρα ήταν ανατρεπτική με απλό κόσμο να απαντάει σε ερωτήσεις για την... παρουσιάστρια, λίγο πριν μεταφερθούμε στο στούντιο.

Η Αννίτα Πάνια βγήκε μέσα από το κοινό της με Raffaella Carrà και A far l’amore comincia tu και ξεκίνησε τον χορό, ενώ πήρε και δύο γυναίκες από τον κόσμο να τη συνοδεύσουν. «Με τρέλα παιδιά, μόνο με τρέλα. Είμαι σε ένα OPEN που το ξέρω από τη γέννησή του, έχει για εμένα τους πιο αγαπημένους, καλούς γνώστες και έμπειρους ανθρώπους της τηλεοπτικής πιάτσας. Είμαι χαρούμενη που είμαι φέτος εδώ και μπήκε στη ζωή μου, ακόμα ένας Νίκος. Ο πιο γλυκός και άξιος παραγωγός, ο Νίκος Κοκλώνης», είπε μεταξύ άλλων καλωσορίζοντας τους θεατές και το live κοινό.

Δείτε επίσης: Αννίτα Πάνια - Next Please: Η επίσημη ανακοίνωση του Open για την εκπομπή της

Αννίτα Πάνια: «Θα πω Next Please σε ό,τι τοξικό και βαρετό μας χαλάει»

Λίγες ώρες πριν η παρουσιάστρια είχε μιλήσει στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» για την πρεμιέρα της με το Next Please στο OPEN, αλλά και για τη σχέση της με την τηλεόραση.

«Είμαστε στην προετοιμασία της πρεμιέρας μας και θεώρησα ότι αυτό το χτένισμα είναι πιο ενδιαφέρον από το κανονικό. Ξεκινάω με χαλασμένα μαλλιά. Δεν ξέρω τι θα ζήσουμε και τι θα νιώσουμε στην νέα μου εκπομπή. Δεν έχω αγωνία αλλά χαρά για την πρεμιέρα γιατί έχω ωραίο “νταραβέρι” εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι 54 αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα. Δεν συνάδει απολύτως το νούμερο της ηλικίας μου με αυτό που αισθάνομαι πραγματικά. Το φατσικό μου γίγνεσθαι έχει “αρπάξει” αλλά συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας. Η συμβουλή που θα έδινα στον εαυτό μου, τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα, θα ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Θα πω “Next Please” σε ό,τι τοξικό και βαρετό μας χαλάει. Πάμε παρακάτω».