Αννίτα Πάνια - Η ανακοίνωση του Open για το Next Please

Αλλάζουν όλα από Δευτέρα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αννίτα Πάνια - Η ανακοίνωση του Open για το Next Please

Το «Next Please» στο Open με τη μοναδική Αννίτα Πάνια δεν παίρνει, πλέον, κανένα …ρεπό! Γρήγορο, διασκεδαστικό και γεμάτο εκπλήξεις, με σταθερά αυξανόμενο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται να ξεσηκώσει όλα μας τα απογεύματα με πολλές εκπλήξεις, πλούσια δώρα για όλους, αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η Αννίτα Πάνια, από τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου στις 16:30, υποδέχεται τους παίκτες και τους βάζει σε ….σειρά, με τις πρωτότυπες και ευφάνταστες δοκιμασίες που τους επιφυλάσσει. Πολύ γέλιο, ξεκαρδιστικά απρόοπτα και απεριόριστη τρέλα έχει το «Next Please» και τις καθημερινές, με την Αννίτα να μας ανεβάζει όπως μόνο εκείνη ξέρει!

Γνώσεις, ταχύτητα αλλά και τύχη απαιτούνται για να καταφέρουν οι παίκτες να φτάσουν στον τελικό και να κερδίσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

«Next Please» με την Αννίτα Πάνια: Από Δευτέρα, 4 Μαρτίου και καθημερινά στις 16:30 και κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 15:00

Στιγμιότυπο από το Next Please

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης: Next Please: Τα νούμερα τηλεθέασης της Αννίτας Πάνια στην πρεμιέρα του OPEN - Για γέλια ή για κλάματα η επιστροφή;

Οι δηλώσεις της Αννίτα Πάνιας λίγο πριν από την πρεμιέρα του Next Please

«Είμαστε στην προετοιμασία της πρεμιέρας μας και θεώρησα ότι αυτό το χτένισμα είναι πιο ενδιαφέρον από το κανονικό. Ξεκινάω με χαλασμένα μαλλιά. Δεν ξέρω τι θα ζήσουμε και τι θα νιώσουμε στην νέα μου εκπομπή. Δεν έχω αγωνία αλλά χαρά για την πρεμιέρα γιατί έχω ωραίο “νταραβέρι” εδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Είμαι 54 αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα. Δεν συνάδει απολύτως το νούμερο της ηλικίας μου με αυτό που αισθάνομαι πραγματικά. Το φατσικό μου γίγνεσθαι έχει “αρπάξει” αλλά συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας. Η συμβουλή που θα έδινα στον εαυτό μου, τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα, θα ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Θα πω “Next Please” σε ό,τι τοξικό και βαρετό μας χαλάει. Πάμε παρακάτω», είπε η Αννίτα Πάνια στις 10/2/24 στο Χαμογέλα και Πάλι.