Οδός Ζαρίφη 2: «Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε την κανονική ροή για μία έκτακτη είδηση» - Η ανακοίνωση της Κατερίνας για την μετακίνηση στο OPEN

Τι αλλάζει;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Οδός Ζαρίφη 2: «Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε την κανονική ροή για μία έκτακτη είδηση» - Η ανακοίνωση της Κατερίνας για την μετακίνηση στο OPEN

Η Κατερίνα Ζαρίφη, το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου, βγήκε κανονικά στον αέρα του OPEN, καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές της στην εκπομπή "Οδός Ζαρίφη 2" (δείτε εδώ γιατί χθες έμεινε εκτός), ωστόσο προχώρησε σε μία σύντομη ανακοίνωση για το μέλλον του προγράμματος στο κανάλι.

Όπως εξήγησε, συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, η εκπομπή θα αλλάξει ώρα, κι αυτό γιατί από Δευτέρα 4/3 γίνεται καθημερινή η Αννίτα Πάνια και το Next please, που πλέον θα προβάλλεται στις 16:30 και τα Σαββατοκύριακα στις 15:00 (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού).

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Ζαρίφη

«Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε την κανονική ροή - ο Θεός να την κάνει - για μία έκτακτη είδηση. Η Οδός Ζαρίφη αλλάζει ώρα! Συντονιστείτε. Από Δευτέρα, καθημερινά, στις 14:45 στο Open Beyond. Μια μικρή μετακίνηση, σαν να έκανε 2,3 με επίκεντρο το Κορωπί. Οδός Ζαρίφη, 14:45 από Δευτέρα, εδώ με ακόμα περισσότερη τρέλα όπως τη θέλετε! Το θυμάστε ε; Μην έρθετε πιο νωρίς! Θα σφάξω ρέγγα», είπε χαρακτηριστικά με χιούμορ.

Τι δήλωνε λίγες μέρες πριν για το ενδεχόμενο αλλαγής ώρας στην εκπομπή της

«Θέλω πολύ να έρθει η Αννίτα Πάνια στο καθημερινό και να μειωθεί η δική μου εκπομπή, γιατί η ψυχαγωγία στο OPEN τώρα ξεκινάει. Τα μόνα νούμερα που με αγχώνουν είναι του τζιν μου. Θέλω να πέσω από το extra large στο large. Είναι η βαθμολογία μας, τα βλέπεις, αλλά δεν θεωρώ πια ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν σου "χακάρουν" πλέον τη διάθεση».