Ο Μονομάχος: Πανηγυρισμοί στο πλατό του ΣΚΑΙ με τον Φερεντίνο - Ο παίκτης που έβγαλε εκτός τους 100 και κέρδισε πάνω από 40.000 ευρώ

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Μονομάχος: Πανηγυρισμοί στο πλατό του ΣΚΑΙ με τον Φερεντίνο - Ο παίκτης που έβγαλε εκτός τους 100 και κέρδισε πάνω από 40.000 ευρώ

Από τον Μονομάχο, το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει φέτος ο Χρήστος Φερεντίνος στο κανάλι του ΣΚΑΙ, δεν είχε φύγει κανείς, μέχρι στιγμής, με ιδιαίτερα μεγάλα ποσά. Αυτό, ωστόσο, άλλαξε στο επεισόδιο της Παρασκευής 1 Μαρτίου, αφού βρέθηκε παίκτης ο οποίος κατάφερε να εξοντώσει όλους τους αντιπάλους του.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αλετρά, ο οποίος αφού κέρδισε τον προηγούμενο μονομάχο, "κλέβοντάς" του τις 14.033 ευρώ που είχε συγκεντρώσει, αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και χρησιμοποιώντας μόνο μία βοήθεια στην 4η ερώτηση κατάφερε να βγάλει εκτός και τους 100 παίκτες που είχε απέναντί του, συγκεντρώνοντας έτσι επιπλέον 30.661 ευρώ. Τα συνολικά του κέρδη, λοιπόν, ξεπερνούν τις 44.694 ευρώ! Ο 22χρονος φοιτητής, φυσικά, πανηγύρισε στο πλατό μαζί με τον παρουσιαστή και ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος.

Δείτε επίσης: Χρήστος Φερεντίνος: «Μετά από 7 χρόνια Deal στον ALPHA και 10 χρόνια γενικότερα, είναι...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του παρουσιαστή

Ο παίκτης που κέρδισε πάνω από 40.000 ευρώ στον Μονομάχο

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Χρήστο Φερεντίνο στο κανάλι

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής! Η αποκλειστική είδηση που σας μεταφέρει σήμερα το youweekly.gr, είναι πλήρως επιβεβαιωμένη και ανατρέπει όλα τα προγνωστικά και τους ψιθύρους που ακουγόντουσαν μέχρι πρότινος, για το μέλλον της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΙ...

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μέχρι πριν από λίγες μέρες ήθελε το μέλλον του “Μονομάχου” να μην είναι και τόσο ευοίωνο, όμως όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια η... μονομαχία με την τύχη τα γύρισε όλα τούμπα και παρά τις σκληρές πιέσεις του ανταγωνισμού - επιτέλους! – του χαμογέλασε.

Το καθημερινό παιχνίδι του ΣΚΑΙ “Ο Μονομάχος” με τον Χρήστο Φερεντίνο, κόντρα στις τελευταίες φήμες που το ήθελαν να βγαίνει εκτός προγράμματος μέχρι το τέλος της σεζόν, όχι μόνο δεν σταματάει, αλλά με τις ευχές του καναλιού και όπως μας επιβεβαιώνουν στελέχη του, συνεχίζει κανονικά την προβολή του και ουσιαστικά είναι το πρώτο προιόν της ψυχαγωγίας που ανανεώνει στο πρόγραμμά του για την επόμενη σεζόν 2024 -2025.

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης: Έχασε την δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ - Τα χρήματα που μπορεί να διεκδικήσει το κανάλι

Το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ αν και μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει τα προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό, δεν είναι καθόλου αδιάφορο καθώς φαίνεται στο κανάλι και στα στελέχη του, που όχι απλά το στηρίζουν, αλλά του δίνουν και την πρώτη ψήφο εμπιστοσύνης στο ψυχαγωγικό πρόγραμμά του ακόμα για μια σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Χρήστου Φερεντίνου με τον ΣΚΑΙ ισχύει επίσης ακόμα για μια σεζόν, και ο παρουσιαστής έχει αναλάβει και το τιμόνι της νέας μουσικής εκπομπής του καναλιού “Σάββατο με φίλους” που έχει αρχίσει επίσης να κερδίζει το κοινό του Σαββάτου.

Ο Χρήστος Φερεντίνος στο πλατό της εκπομπής Σάββατο με φίλους στον ΣΚΑΙ

Το κανάλι του Φαλήρου, ενώ λίγο καιρό σκεφτόταν να βρει ένα διαφορετικό project για τον παρουσιαστή, αποφάσισε τελικά να κρατήσει το ίδιο και να το στηρίξει πολύ πιο δυνατά, με το εισιτήριο για του χρόνου. Επομένως η συνεργασία ΣΚΑΙ – Φερεντίνου που ξεκίνησε από τις αρχές της περασμένης δείχνει να είναι πιο “κλειδωμένη” από ποτέ, παρά τις φήμες που ακουγόντουσαν ότι μεταξύ τους ηχούσαν σειρήνες πολέμου.