The 2Night Show: Δύο καλεσμένες με αέρα από εξωτερικό απόψε (6/3) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μείνετε συντονισμένοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
The 2Night Show: Δύο καλεσμένες με αέρα από εξωτερικό απόψε (6/3) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε, Τετάρτη 6 Μαρτίου, στις 23:45 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τη Μαρία Λόη. Η βραβευμένη σεφ, που διαπρέπει στην Αμερική, περιγράφει πώς κατάφερε να κάνει το εστιατόριό της στο Μανχάταν γαστρονομικό προορισμό, μιλάει για τα ελληνικά προϊόντα της, τα «Loi», που έχουν γίνει ανάρπαστα στα super market, αλλά και για τις εκπομπές που εμφανίζεται σε μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Πώς κατάφερε να κάνει τους Αμερικανούς να τρώνε φασολάδα και τζατζίκι; Πώς έφτασε η ελληνική κουζίνα στη 2η θέση του Taste Atlas; Ποιοι διάσημοι τρώνε από τα χεράκια της; Τέλος, μιλάει για το φιλανθρωπικό σωματείο «Loukoumi Project», που με έναν τρόπο τη βοηθάει να υλοποιήσει τα όνειρα της.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Λιόλιου - Η αποκάλυψη για τον τραυματισμό της στα μπουζούκια: «Πονούσα πολύ εκείνη την ώρα»

Γρηγόρης Αρναούτογλου Μαρία Λόη

Καλεσμένη στο The 2Night Show και μία νεαρή τραγουδίστρια

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη είναι και η Klavdia, η νεαρή τραγουδίστρια με την εκπληκτική φωνή και το μοναδικό στυλ, που έρχεται για να κλέψει τις εντυπώσεις. Γιατί πριν από το «The Voice» πήγε στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»; Στεναχωρήθηκε που το τραγούδι της, πέρυσι, δεν πέρασε στην Eurovision; Πώς νιώθει για τη συνεργασία της με τον Διονύση Σαββόπουλο; Σε ποιο τραγούδι της έκανε like στο Tik Tok η Christina Αguilera; Τέλος, η ταλαντούχα Klavdia λέει a Capella ένα ποντιακό τραγούδι.

Γρηγόρης Αρναούτογλου Klavdia


Για 8η χρονιά, όλοι οι νυχτερινοί δρόμοι οδηγούν στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 24:00 και κάθε Τετάρτη στις 23:45.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:

  • Head of Production: Αντώνης Μάτσος
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη
  • Υπεύθυνος Καλεσμένων: Μανώλης Σκοπελίτης

Οι Αταίριαστοι σε μία διαφορετική εξομολόγηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, ευρέως γνωστοί ως οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ βρέθηκαν στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης 5/3. Πέρα από συνεργάτες, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει στενοί φίλοι και κουμπάροι, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο ότι δεν είχαν και έντονες στιγμές μεταξύ τους.

Όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Κούτρας, είχαν πάει να πιαστούν στα χέρια μάλιστα, αλλά δεν αποκάλυψε τον λόγο καθώς ήταν προσωπικός. Σημείωσε μάλιστα ότι για επαγγελματικό θέμα δεν έχουν τσακωθεί ποτέ.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια