YFSF: Το μεγάλο δίλημμα για την τύχη του παιχνιδιού - Ο ρόλος της Μαγγίρα και η απόφαση του ΑΝΤ1

Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
YFSF: Το μεγάλο δίλημμα για την τύχη του παιχνιδιού - Ο ρόλος της Μαγγίρα και η απόφαση του ΑΝΤ1

Σε μεγάλο δίλημμα όπως μαθαίνουμε βρίσκεται ο ΑΝΤ1 για το ποια θα είναι η τύχη του YFSF... Το παιχνίδι μεταμορφώσεων του καναλιού, έχει πράγματι προβληματίσει έντονα τα στελέχη του σταθμού, που το άφησαν για αυτή τη σεζόν στην άκρη, όπως σας είχαμε πει πρώτοι εξαρχής ότι θα συμβεί, λόγω του υψηλού κόστους του.

Το YFSF μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μπεκατώρου και την σχετικά χαμηλή τηλεθέαση των τελευταίων χρόνων, μπήκε τελικά στον “πάγο”, αφού προηγουμένως είχαν γίνει επαναλαμβανόμενες προσπάθειες του καναλιού κατά καιρούς να το αναστήσει...

Τα σκηνικά του YFSF στήθηκαν και ξεστήθηκαν πολλές φορές, τα ονόματα των συμμετεχόντων που ακούστηκαν όπως και της επιτροπής, επίσης ήταν πολλά, η παρουσιάστρια είχε ήδη βρεθεί, οπότε τι συνέβη και την τελευταία στιγμή άλλαξαν όλα; Οι ενέργειες που έγιναν ώστε να βρεθούν οι διαγωνιζόμενοι επώνυμοι παίκτες και η σύνθεση της επιτροπής ήταν ως επί το πλείστον αποτυχημένες, όπως μεγάλο ρόλο έπαιξε και το μεγάλο οικονομικό κόστος του παιχνιδιού.

Όλες αυτές οι αρνητικές συνθήκες, οδήγησαν τον νέο γενικό διευθυντή προγράμματος Νίκο Χριστοφόρου, αμέσως μόλις ανέλαβε το πόστο ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Τζώρτζη Ποφάντη, να μαζέψει τα οικονομικά του σταθμού και κατά συνέπεια να βάλει στην άκρη τις αρχικές σκέψεις προβολής του YFSF και να επανέλθει αργότερα.

YFSF: Ο ρόλος της Μαγγίρα και η απόφαση του καναλιού

Ωστόσο τα τελευταία νέα που διαρρέουν στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, λένε ότι το κανάλι επανέρχεται με το συγκεκριμένο σόου και μάλιστα όσο πλησιάζει το τέλος της φετινής σεζόν, βρίσκεται σε ακόμα μεγαλύτερο δίλημμα για την τύχη του YFSF την επόμενη σεζόν, διότι στην περίπτωση που δεν προβληθεί και αυτή την χρονιά, χάνουν τα δικαιώματά του.

Μπέτυ Μαγγίρα ΑΝΤ1
Instagram/@betty_maggira

Για αυτό και πολύ σύντομα, τις επόμενες εβδομάδες, τα στελέχη του σταθμού πρέπει να πάρουν και τις τελικές τους αποφάσεις. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα όταν πήρε μεταγραφή από το Open στον ΑΝΤ1, της είχαν υποσχεθεί την παρουσίαση του σόου, ένα γεγονός που σαφώς είχε μετρήσει στην απόφασή της. Με δεδομένο ότι η εκπομπή “I Love Σου Κου” του Σαββατοκύριακου δεν έχει τις τηλεθεάσεις που προσδοκούσε το κανάλι, όταν άνοιξε ξανά την συγκεκριμένη ζώνη, τα στελέχη έχουν βρεθεί σε έναν ακόμα προβληματισμό, τι θα κάνουν με την παρουσιάστρια, σε περίπτωση συρρίκνωσης του budget.

Όμως όπως μαθαίνουμε, και η Μπέττυ Μαγγίρα έχει προβληματιστεί ως επαγγελματίας για τον διπλό ρόλο της (που έχει ήδη συμφωνήσει) για την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1, καθώς δεν γνωρίζει τι θα της προταθεί στα επόμενα ραντεβού που αναμένονται να γίνουν προσεχώς με τα στελέχη του σταθμού.