ALPHA: Αγαπημένη εκπομπή φεύγει και μετακομίζει στο OPEN; Τι συμβαίνει

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ALPHA: Αγαπημένη εκπομπή φεύγει και μετακομίζει στο OPEN; Τι συμβαίνει

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι παραγωγός πολλών εκπομπών και προγραμμάτων, ωστόσο το αγαπημένο δεν είναι άλλο πέρα από το Just The 2 of Us, καθώς μέσα από αυτό πραγματοποιούνται συνεργασίες που δεν έχουμε ξαναδεί, ενώ είναι ευκαιρία για τον κόσμο για να διασκεδάσει από το σπίτι του.

Αυτή τη στιγμή συνεχίζεται ένας ακόμη κύκλος μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι ικανοποιητικά σε γενικές γραμμές, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, το μεσημέρι της Τετάρτης 8/5, δεν θα υπάρξει νέος κύκλος του χρόνου.

Δείτε επίσης: Κόβουν από τον ALPHA αγαπημένη και πολύ επιτυχημένη σειρά

Τι συμβαίνει με το Just The 2 of Us

Η αυλαία για αυτή τη σεζόν θα πέσει στα τέλη Ιουνίου, όπως έχει προγραμματιστεί και δεν θα ανανεωθεί ξανά, όμως ενδέχεται να μετακομίσει στο κανάλι του OPEN, αφού πρόκειται για παραγωγή της Barking Well Media. Ακόμη, μάλιστα, κι αν δεν προβληθεί στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν, ίσως ξεκινήσει πάλι στο δεύτερο μισό. Όλα τα σενάρια έχουν πέσει στο τραπέζι αυτή τη στιγμή και καμία συμφωνία δεν έχει κλείσει με υπογραφές.

Το μόνο που είναι σίγουρο έχει να κάνει με το γεγονός πως αυτή την εβδομάδα θα αλλάξει ημέρα προβολής, καθώς το Σάββατο 11/5 θα προβληθεί ο τελικός της Eurovision (δείτε εδώ πόσο κοστίζει το χειρότερο και το καλύτερο εισιτήριο για να τον δει κανείς από κοντά) και έτσι το επεισόδιο του μουσικού show θα παίξει την Παρασκευή 10/5 και, φυσικά, η θεματική θα έχει να κάνει με την Eurovision.