Survivor 4: Βγήκαν «μαχαίρια» στους Διάσημους - Τους «άδειασαν» Παππάς και Ελέτσι

Δεν έβγαλαν άχνα αυτοί που ψήφισαν τον Κοψιδά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Βγήκαν «μαχαίρια» στους Διάσημους - Τους «άδειασαν» Παππάς και Ελέτσι

Αδιανόητη είναι η στάση των παικτών των Διάσημων, που ψήφισαν τον Γιώργο Κοψιδά στο προηγούμενο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor. O Αλέξης Παππάς και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι τους «άδειασαν» αλλά εκείνοι αποφάσισαν να μην βγάλουν άχνα.

Στο συμβούλιο για το επεισόδιο της Τρίτης (12/1), ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους παίκτες των Διάσημων για το θέμα του γνωστού ηθοποιού, με ορισμένους συμπαίκτες του να βγαίνουν μαζί του στην αντεπίθεση. Τόσο ο Κοψιδάς όσο και ο Αλέξης Παππάς με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι παρακάλεσαν κάποιον να εξηγήσει για ποιο λόγο είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, με τον Παππά μάλιστα να ξεσπά και νωρίτερα για το ίδιο θέμα.

Survivor Κοψιδάς

Ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ελευθερία Ελευθερίου και Άννα Μαρία Βέλλη, όμως, για ακόμη μια φορά απέφυγαν να απαντήσουν, όταν ο Λιανός τους έδωσε το λόγο. Με ορισμένες… αοριστολογίες περί ομαδικότητας και μυστικού ψήφου, δεν έδωσαν καμία εξήγηση για έναν παίκτη, που φέρνει νίκες, αλλά τον ψηφίζουν προχωρώντας σε… αγωνιστικά αυτοκτονία.

Το Twitter έκραξε τους Διάσημους που ψήφισαν τον Κοψιδά στο Survivor

Η ψηφοφορία των Διάσημων στο Survivor 4, μετά την ήττα τους στο αγώνισμα ασυλίας, ολοκληρώθηκε και πολλοί από τους παίκτες, ψήφισαν τον Γιώργο Κοψιδά. Ανάμεσα σε αυτούς και η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία σχολιάστηκε με άσχημο τρόπο από το Twitter.

Η Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας παίκτης που φέρνει πολλές νίκες στην ομάδα και η αλήθεια είναι πως σε αυτή τη φάση που βρίσκονται οι Διάσημοι, χρειάζονται έναν άνθρωπο που φέρνει αποτελέσματα στους στίβους μάχης και μάλιστα, μετά από μία βαριά ήττα.

Τη στιγμή, μάλιστα, που η έλευση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι φέρνει αγωνιστική ελπίδα, το να φύγει ένας δυνατός παίκτης από τους Διάσημους θα ήταν τεράστιο πισωγύρισμα, όσο αρνητικός κι αν είναι στη συμβίωση.

Το Twitter έκρινε πολύ αρνητικά την κίνηση αυτή των Διάσημων και συγκεκριμένα από τη μεριά της Ανθής Σαλαγκούδη και της Άννας Μαρίας Βέλλη, οι οποίες δεν φέρνουν νίκες στην ομάδα.

Twitter ΚοψιδάςTwitter Ανθή ΣαλαγκούδηTwitter Βέλλη