Θανάσης Πασσάς: «Στο Survivor η Έλενα Κρεμλίδου έχει παρασυρθεί, είναι πιο χαμηλών τόνων στη ζωή της»

«Εγώ ανακάλυψα την Έλενα Κρεμλίδου σε ένα γκάλοπ στο δρόμο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θανάσης Πασσάς: «Στο Survivor η Έλενα Κρεμλίδου έχει παρασυρθεί, είναι πιο χαμηλών τόνων στη ζωή της»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη ο Θανάσης Πασσάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, μίλησε για την Έλενα Κρεμλίδου, για τα επικά γκάλοπ που έκανε παλιά στο δρόμο, αλλά και για το Survivor 4.

«Δεν κάνω τίποτα αυτό το διάστημα, καραντίνα με τους φίλους μου. Σκέφτομαι να επιστρέψω στα γκάλοπ. Παλιά με είχα φτύσει στο δρόμο γιατί με πέρασαν για δημοσιογράφο. Εγώ ανακάλυψα την Έλενα Κρεμλίδου σε ένα γκάλοπ στο δρόμο. Στο Survivor έχει παρασυρθεί, είναι πιο χαμηλών τόνων στη ζωή της. Εφόσον υπάρχει στην εφορία παραγωγός εικόνων καλά κάνει η Έλενα και δηλώνει instagrammer. Ο κόσμος είναι εμμονικός και δεν κοιτάει τη καμπούρα του», είπε αρχικά.

«Στον τελικό του Survivor θα φτάσει η Σοφία, αν δεν πιαστούν στα χέρια οι παίκτες. Η δήλωση του Κρις Σταμούλη ότι πλάθει γυναίκες ήταν σαπίλα», συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων ο Θανάσης Πασσάς.

Survivor 4: Στη δημοσιότητα "καυτό" βίντεο της Μαριπόζα από το Playboy

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, είναι μια από τις παίκτριες του Survivor 4 που έχει σχολιαστεί πολύ, αφού δηλώνει σαν επάγγελμα influencer/instagrammer. Βέβαια, στη ζωή της δεν έχει κάνει μόνο αυτό, αλλά έχει ποζάρει και για το playboy.

Η παίκτρια, έχει ασχοληθεί με την τηλεόραση, με το ραδιόφωνο αλλά την έχουμε δει και ως τσιρλίντερ. Αυτό ωστόσο που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ κυρίως στα social media, είναι η φωτογράφιση της στο ανδρικό περιοδικό που έγινε για την επανακυκλοφορία του.

Survivor 4 Μαριπόζα PlayBoy

Η 24χρονη, φορώντας μόνο τα άκρως απαραίτητα, πόζαρε αισθησιακά στο φακό για χάρη του Playboy, ενώ γύρισαν και ένα άκρως "καυτό" βίντεο.

Βέβαια να σχολιάσουμε πως στις φωτογραφίες, δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση που βλέπουμε στο Survivor...