Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Τον Ντάνο τον ψήφιζαν γιατί μάλλον δεν περνούσαν καλά στην καλύβα»

Έκανε αποκαλύψεις στο Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Τον Ντάνο τον ψήφιζαν γιατί μάλλον δεν περνούσαν καλά στην καλύβα»

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό", όπου για ακόμη μια ημέρα σχολίασε όλες τις εξελίξεις του Survivor 4 και συγκεκριμένα, του χθεσινού 20/1 επεισοδίου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στον τρόπο που καταλάβαιναν ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης, λέγοντας πως το "πρόδιδαν" οι ερωτήσεις που τους έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε και τον Ντάνο, λέγοντας πως ήταν πολύ δυνατός παίκτης, ωστόσο μπορεί να τον ψήφιζαν γιατί μάλλον δεν περνούσαν καλά στην καλύβα.

Survivor - Αναγνωστόπουλος: «Είδαν ότι είχαμε κόντρα με τον Ντάνο και είπαν να μας βάλουν στο παιχνίδι»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε στο Πρωινό πώς η παραγωγή του Survivor επιλέγει τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης έκανε γνωστό πως οι υποψήφιοι παίκτες είχαν περάσει από μερικά τεστ για να δει η παραγωγή πως είναι μεταξύ τους η επαφή και επικοινωνία.

Μάλιστα, ανέφερε τον τρόπο που οι παίκτες πάνε τουαλέτα.. αλλά και ένα άγνωστο περιστατικό με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε συγκεκριμένα: «Πριν μπούμε είχαμε κάνει κάποιες εργασίες όλοι μαζί. Εγώ ήμουν με τον Ντάνο, τον Τσανγκ και η Δάρρα και είχαμε φτιάξει μια βιβλιοθήκη.

Είχαμε μια διαφωνία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο που δεν μπορούσε να βάλει το συρτάρι. Έριξε μια μπουνιά στο συρτάρι και το έσπασε… Είδαν ότι είχαμε κόντρα και είπαν να μας βάλουν μέσα στο παιχνίδι»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω