Survivor 4 - Πέτρος Νάζος: «Η Ασημίνα ήθελε να την κάνω παρουσιάστρια για να πάει σε πάνελ»

Όλη η αλήθεια πίσω από την κόντρα που είχε με την Ελέτσι! Ήθελε να της "φάει" την θέση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Πέτρος Νάζος: «Η Ασημίνα ήθελε να την κάνω παρουσιάστρια για να πάει σε πάνελ»

Στην επιφάνεια ήρθε η αλήθεια για την κόντρα ανάμεσα στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι και την Ασημίνα Ιγγλέζου, την οποία έχουν από πολύ πριν μπουν στο Survivor 4. Λεπτομέρειες μάλιστα, έδωσε ο συνεργάτης της δημοσιογράφου, Πέτρος Νάζος σε απευθείας σύνδεση από την Μύκονο.

Όπως είχε δηλώσει η Ελίζαμπεθ στην συνέντευξη της στην εκπομπή Love it, η Ασημίνα την ζήλευε και ήθελε να πάρει την θέση της, για να γίνει εκείνη παρουσιάστρια, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν παρευρεθεί σε αρκετές εκδηλώσεις στο νησί των ανέμων.

Πέτρος Νάζος Ευτυχείτε

Όπως λοιπόν, αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος, η Ασημίνα Ιγγλέζου είχε δηλώσει την επιθυμία της πως θέλει να γίνει παρουσιάστρια και να πάει σε κάποιο πάνελ.

Survivor 4 Ελέτσι Ασημίνα

Ωστόσο, αυτό που δεν ισχύει είναι πως μίλησε με τον δημοσιογράφο για να της δώσει την θέση της Ελίζαμπεθ, αφού εκείνη είναι μοναδική στη δουλειά αυτή.

Survivor 4: Αυτός είναι ο σύζυγος της Ασημίνας Ιγγλέζου;

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μπήκε στο Survivor 4 και κατάφερε να ενθουσιάσει όλο το ανδρικό κοινό αφού στα social media διαβάσαμε πολύ κολακευτικά σχόλια. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για να παραμείνει στο παιχνίδι μιας και στο χθεσινό 25/1 επεισόδιο είδαμε να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση.

Η παίκτρια των Μπλε δεν είναι καθόλου άγνωστη στο κοινό καθώς έχει πραγματοποιήσει πολλές προκλητικές φωτογραφίσεις, έχει κερδίσει το 2014 τίτλο σε παγκόσμιο διαγωνισμό για το καλύτερο σώμα και την έχουμε δει να εμφανίζεται και σε βίντεο του Mykonos Live Tv.

Η αθλήτρια ορεινού τρεξίματος είναι μανούλα δυο πανέμορφων κοριτσιών και είναι παντρεμένη 21 χρόνια όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Και έχει αναφέρει πως υπάρχει στη σχέση της αρκετός έρωτας και αγάπη και ότι ο σύζυγος της είναι ο μεγαλύτερος της θαυμαστής και μεταξύ τους υπάρχει εμπιστοσύνη.

Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι αναρωτιούνται ποιος είναι ο άνδρας ο οποίος στέκεται στο πλευρό της και κάνοντας ένα ξεψάχνισμα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, έχουμε την εντύπωση πως τον βρήκαμε!

Σε παλιές φωτογραφίες (του 2014 φαντάσου), βλέπουμε την Ασημίνα Ιγγλέζου να φιλά έναν άνδρα ο οποίος είναι γοητευτικός και φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι μαζί! Οπότε υποθέτουμε πως αυτός είναι ο σύζυγος της!

Η αθλήτρια δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την προσωπική της ζωή και θέλει να κρατά προστατευμένο το περιβάλλον της καθώς θέλει να δείχνει μόνο τη δουλειά της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram η Ασημίνα Ιγγλέζου

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor άντρας

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor σύντροφος

Η Ασημίνα Ιγγλέζου πριν το μπότοξ και το υαλουρονικό στα χείλη

Η Ασημίνα Ιγγλέζου τον Ιανουάριο του 2019 είχε βρεθεί καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Μεσάνυχτα, της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA και είχε μιλήσει για την ζωή της. Η αλλαγή στην εμφάνισή της με το πέρασμα του χρόνου είναι εμφανέστατη:

Ασημίνα Ιγγλέζου survivor πλαστικές

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor φωτογραφίες παρελθόν