Survivor 4 - Μιχάλης Αρναούτης: «Η Ελευθερία είναι διαχυτική, έτσι είναι το στιλ της»

«Όταν κερδίσει, μπορεί ξέρω γω να αγκαλιάσει τον Μπάρτζη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μιχάλης Αρναούτης: «Η Ελευθερία είναι διαχυτική, έτσι είναι το στιλ της»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε», βρέθηκε ο Μιχάλης Αρναούτης, όπου σχολίασε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, στο οποίο είδαμε να αποχωρεί η Βαλέρια Χοψονίδου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν. Ειδικά στις κόντρες που έχουν ξεσπάσει ανάμεσα σε παίκτες της μπλε ομάδας.

Survivor 4 Μιχάλης Αρναούτης Ευτυχείτε

Ο Μιχάλης Αρναούτηςμ λοιπόν, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά και τη σχέση που είχαν όσο βρίσκονταν στην ομάδα των Διασήμων.

Όπως σχολίασε, η Ελευθερία είναι γενικά διαχυτική, καθώς έτσι είναι το στιλ της. Ειδικότερα ανέφερε: «Την Ελευθερία τη βλέπετε, όταν κερδίσει, μπορεί ξέρω γω να αγκαλιάσει τον Μπάρτζη, να πηδήξει πάνω του. Μάλλον είναι το στιλ της έτσι. Δεν είναι παρεξηγήσιμο. Είναι κάπως διαχυτική».

Survivor 4 - Αρναούτης: Βαριά σχόλια για την παραγωγή - «Βγήκα απόμακρος, δεν φάνηκα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Μιχάλης Αρναούτης δεν δίστασε να κάνει μερικά πολύ βαριά σχόλια για την παραγωγή του Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως μέσα από το μοντάζ φάνηκε να είναι απόμακρος και δεν δόθηκε η ευκαιρία στο κοινό να τον γνωρίσει.

Ο πυγμάχος ήταν ο πρώτος παίκτης που έφυγε έπειτα από ψηφοφορία της ομάδας των τότε Διάσημων -αφού η Λιλιοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς πρώτη- και από την πρώτη στιγμή εξέφρασε το παράπονό του.

Θεωρήσατε άδικη την αποχώρησή σας;

«Δυστυχώς, η ψηφοφορία δεν έγινε με βάση το καλό της ομάδας κι έτσι βρέθηκα εγώ εκτεθειμένος και έφυγα. Όντως ήταν πολύ γρήγορα για μένα, δεν πρόλαβα να δώσω αυτά που είχα να δώσω στην ομάδα. Αφού, όμως, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω, αποχώρησα, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Μιχάλης Αρναούτης Survivor

Δηλώσατε ότι φανήκατε πολύ αθόρυβος μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύετε ότι το μοντάζ επηρέασε την εικόνα σας;

«Ναι, βγήκα πολύ απόμακρος. Κατ' αρχάς, στα τρία πρώτα επεισόδια δεν φάνηκα πουθενά, φάνηκε ότι ήμουν απών. Ο κόσμος επίσης μπερδεύτηκε από την ψηφοφορία, γιατί άλλαξε εντελώς από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν μας έδωσαν το χρόνο να μας γνωρίσει ο κόσμος και να έχει άποψη πριν ψηφίσει. Αν και έκανα αρκετά πράγματα, δεν φάνηκα», είπε ο Μιχάλης Αρναούτης στον «Τηλεθεατή».